Γιώργος Τράγκας: Εξελίξεις με την περιουσία του - Τι λέει ο Πάρις Κουρτζίδης για τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει

Τις εξελίξεις σχετικά με την περιουσία του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα που πέθανε εξαιτίας επιπλοκών που του προκάλεσε ο κορονοϊός σχολίασε o συνεργάτης του, Πάρις Κουρτζίδης, μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN TV.

Τη Δευτέρα ένταση επικράτησε στα γραφεία του κόμματος του δημοσιογράφου, όταν ο πρόεδρος του κινήματος «Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι», Πάρις Κουρτζίδης επιχείρησε να πάει στο γραφείο του και να πάρει το προσωπικό του αρχείο.

Όπως έδειξε η κάμερα του Alpha μια κυρία στην είσοδο δεν άφησε τον κ. Κουρτζίδη να μπει. «Πάνω έχουμε πράγματα, θα καταγραφούν, να τα καταγράψουν και οι κάμερες για να δουν σε τι κατάσταση αφέθηκε το κίνημα», είπε ο κ. Κουρτζίδης.

«Έχω εντολή, εσείς έχετε φύγει» λέει η κυρία στην είσοδο.

«Αν πάνω δεν βρεθούν τα αντικείμενα του κινήματος θα υπάρχουν και νομικές συνέπειες. Μην εμποδίζετε τον Τύπο να κάνει τη δουλειά του», πρόσθεσε ο κ. Κουρτζίδης με την κυρία να του απαντά: «Είναι δικαίωμά σας, το κτίριο έχει παραδοθεί».

Ο Πάρις Κουρτζίδης αναφερόμενος στο συμβάν, είπε πως εδώ και καιρό μέσω τηλεφώνων, μηνυμάτων και email ζητά περισσότερες λεπτομέρειες για την παράδοση του κτιρίου, χωρίς να λαμβάνει καμία απάντηση. «Θέλαμε να μας παραδώσουν ό,τι πρέπει από πλευράς κόμματος. Είχαμε τους προσωπικούς μας υπολογιστές, τα αρχεία μας, αυτά ζητούσαμε», σημείωσε.

«Μύλος» για την κληρονομιά

Σημειώνεται ότι μετά τον θάνατό του και σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι κληρονόμοι του δημοσιογράφου έχουν επιδοθεί σε μια άγρια μάχη για τη διεκδίκηση της ενώ τώρα, εμφανίστηκε και τέταρτος δικαιούχος.

 

Ο Γιώργος Τράγκας δεν έχει συντάξει διαθήκη με αποτέλεσμα η χήρα και οι δυο του γιοι να διεκδικούν ο καθένας για λογαριασμό του την περιουσία. Την ίδια στιγμή, στη μάχη της τεράστιας κληρονομιάς μπαίνει και τέταρτος δικαιούχος που απ’ ότι φαίνεται διεκδικεί τουλάχιστον 40 εκατομμύρια ευρώ.