Θεσσαλονίκη: Στο Αυτόφωρο οι δύο συλληφθέντες για τα ευρήματα σε συνδέσμους οπαδών της πόλης

Στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκαν να δικαστούν, με την αυτόφωρη διαδικασία, οι δύο συλληφθέντες, 43 και 36 ετών, μετά το μπαράζ των αστυνομικών ερευνών, το προηγούμενο 24ωρο, σε συνδέσμους οπαδών της Θεσσαλονίκης, απ’ όπου -μεταξύ άλλων- κατασχέθηκαν μαχαίρια, λοστοί, φωτοβολίδες κι άλλα αντικείμενα.

Εις βάρος τους, ο εισαγγελέας πρωτοδικών άσκησε ποινική δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες. Επιπλέον, ο 43χρονος διώκεται για λειτουργία λέσχης φιλάθλων χωρίς άδεια.

Σύμφωνα με τις ξεχωριστές δικογραφίες που σχηματίστηκαν, οι δύο κατηγορούμενοι φαίνεται πως ήταν υπεύθυνοι ισάριθμων συνδέσμων.

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε 13 συνδέσμους οπαδών, διαφόρων συλλόγων της πόλης και σε διάφορες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος.

Αφορμή στάθηκε η δολοφονία του 19χρονου, τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης, στην περιοχή Χαριλάου, αλλά, όπως έγινε γνωστό, η αστυνομική επιχείρηση δεν συνδέεται με τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών του αιματηρού επεισοδίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ