«Καταπέλτης» η ιατροδικαστική εξέταση για τη δολοφονία του 19χρονου - Βίντεο σοκ από την επίθεση

Σύμφωνα με την προσωρινή ιατροδικαστική εξέταση που ολοκληρώθηκε αργά το μεσημέρι της Τρίτης, η μαχαιριά που βρήκε τη μηριαία αρτηρία σε συνδυασμό με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις είναι οι λόγοι που ο 19χρονος οπαδός του Άρη έχασε τη ζωή του.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Mega, το θύμα της άγριας επίθεσης, τα ξημερώματα της Τρίτης (01/02) στο Χαριλάου είχε δεχθεί χτυπήματα με τρομερή βαρβαρότητα. Ο θάνατός του προήλθε από μαχαιριά που βρήκε τη μηριαία αρτηρία, ωστόσο, η εξέταση έδειξε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να αποτελέσουν αιτία θανάτου.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, το μένος των δολοφόνων ήταν μεγάλο και η Αστυνομία Θεσσαλονίκης εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

 

Βίντεο – σοκ από τη στιγμή της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη

Σοκάρει το βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας του 19χρονου Αλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη.

Στο βίντεο που εξασφάλισε το thestival, εμφανίζεται μία ομάδα ανδρών να τρέχουν από ένα στενό σε κεντρικό δρόμο και να επιβιβάζονται σε δύο οχήματα αποχωρώντας βιαστικά από το σημείο.

Επίσης φαίνεται και το στιγμιότυπο από την επίθεση στην ομάδα νεαρών στην οποία συμμετείχε ο άτυχος Άρης η οποία έκανε την βόλτα της.

Από τα χτυπήματα, έπεσε νεκρός ο 19χρονος Άλκης.

Οι δράστες αποχωρούν από το σημείο, επιβιβάζονται στα δύο αυτοκίνητα που τους περίμεναν να ολοκληρώσουν το αποτρόπαιο έργο τους και τρέπονται σε φυγή.

 

 

Βρέθηκε το δρεπάνι της δολοφονικής επίθεσης στον 19χρονο

Εντωμεταξύ, εντοπίστηκε το δρεπάνι της δολοφονικής επίθεσης εις βάρος του 19χρονου.

Το δολοφονικό όπλο βρέθηκε το πρωί της Τρίτης – στο πλαίσιο των ερευνών της ΕΛ.ΑΣ.- λίγα μέτρα μακριά από το σημείο του εγκλήματος, πεταμένο στον δρόμο, πλάι σε απορρίμματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ThessToday.gr, το δρεπάνι εντοπίστηκε αρχικά από περίοικους, οι οποίοι ακολούθως ειδοποίησαν την Ελληνική Αστυνομία.

Ήδη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το δρεπάνι έχει παραδοθεί στα εγκληματολογικά της ΕΛ.ΑΣ. για εξέταση, ενώ τον 19χρονο, Άλκη Καμπανό, τον αναγνώρισε ο θείος του, ο οποίος είπε ότι «το παιδί δεν είχε καμία σχέση με τα οπαδικά».

Συγκινούν τα μηνύματα στο σημείο της δολοφονίας

«Δεν γυρνάς πίσω. Δεν ξαναπατάω γήπεδο. Τους σιχάθηκα. Σιχαθείτε τους και αγαπήστε τις ιδέες σας όχι τα γούστα τους». Με αυτά τα λόγια γραμμένα σε ένα χαρτί πλάι σε ένα κασκόλ του ΠΑΟΚ, φίλαθλος των ασπρόμαυρων απέτισε τον δικό του φόρο τιμής στο σημείο που δολοφονήθηκε ο 19χρονος Άλκης.

Εκτός του φιλάθλου του Δικεφάλου του Βορρά πλήθος ατόμων που υποστηρίζουν ομάδες από όλη τη χώρα αφήνουν διακριτικά στο σημείο της δολοφονίας.

Φίλαθλοι και οπαδοί της ΑΕΚ, της ΑΕΛ και του Ηρακλή έχουν αφήσει κασκόλ, μπλούζες και γραπτά μηνύματα στο σημείο.

Το μήνυμα των οπαδών της ΑΕΚ αναφέρει ότι «Αλκιβιάδης ετών 18, δολοφονήθηκε άνδρα γιατί απάντησε το αυτονόητο. Να μην ξεχαστεί πότε η μνήμη του. Καλό ταξίδι Παλίκαρε», ενώ οι οπαδοί της ΑΕΛ έγραψαν: «Καλό παράδεισο. Όχι άλλος νεκρός».

Ήδη από τη στιγμή που έγινε γνωστή η δολοφονία του Άλκη, φίλαθλοι του Άρη έχουν τοποθετήσει στα σκαλιά της πολυκατοικίας ανθοδέσμες, κεριά, μπλούζες και κασκόλ των κιτρινόμαυρων.