Τρεις προσαγωγές για τη δολοφονία του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη

Τρία άτομα έχουν προσαχθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, ως ύποπτα για συμμετοχή στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, τα ξημερώματα της Τρίτης στη Χαριλάου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών της δολοφονικής επίθεσης ενώ και ο πρωθυπουργός που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ζήτησε την άμεση εξιχνίαση της δολοφονίας του 19χρονου παιδιού.

Σύμφωνα με τα μέχρις στιγμής στοιχεία, οι αρχές έχουν κάποιες καταθέσεις μαρτύρων ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην επίθεση συμμετείχαν δέκα άτομα. Η αστυνομία έχει στη διάθεσή της και εξετάζει και το φονικό όπλο, ένα δρεπάνι το οποίο βρέθηκε λίγα μέτρα μακριά από το σημείο του εγκλήματος, πεταμένο στον δρόμο, πλάι σε απορρίμματα. Το δρεπάνι εντοπίστηκε αρχικά από περίοικους, οι οποίοι ακολούθως ειδοποίησαν την Ελληνική Αστυνομία.

Στο μεταξύ, σοκάρουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης του 19χρονου Άλκη, ο οποίος δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια οπαδικού χτυπήματος εναντίον νεαρών παιδιών.

Όπως προκύπτει, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας voria.gr, ο 19χρονος υπέκυψε από συνδυασμό βαρύτατων κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων, απόρροια πολλαπλών χτυπημάτων που δέχθηκε και τη μαχαιριά στον μηρό του.

Σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα, ο 19χρονος έφερε στα κάτω άκρα τραύματα από ίσο και τέμνον όργανο, τα οποία του προκάλεσαν ακατάσχετη αιμορραγία, ενώ έφερε σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι από πολύ ισχυρά χτυπήματα που δέχθηκε.

O 19χρονος, όπως προκύπτει από τα ευρήματα της εξέτασης, έχασε πολύ σύντομα τις αισθήσεις του και ξεψύχησε μέσα σε λίγα λεπτά.