«Έχω στοχοποιηθεί, δέχομαι πόλεμο λάσπης» - Οι δηλώσεις του δικηγόρου μετά το περιστατικό με τα γκαζάκια στη Θεσσαλονίκη (Video)

Σε δηλώσεις προχώρησε ο δικηγόρος, Θεόφιλος Αλεξόπουλος, μετά το περιστατικό με την έκρηξη έξω από το γραφείο του στη Θεσσαλονίκη, το πρωί της Δευτέρας 31/1, η οποία είχε σαν αποτέλεσμα την πρόκληση υλικών ζημιών.

Πρόκειται για τον δικηγόρο ο οποίος αναφέρθηκε από την 24χρονη Γεωργία ότι είχε λεκτικό επεισόδιο μαζί της στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου, όπου είχε μεταβεί για να καταγγείλει τον βιασμό της την Πρωτοχρονιά.

Ειδικότερα, η 24χρονη ανέφερε σε συνέντευξη που παραχώρησε ότι ο κ. Αλεξόπουλος της επιτέθηκε φραστικά εντός του Τμήματος Ασφαλείας όταν μετέβη για να καταγγείλει τον 27χρονο, με απώτερο στόχο να την αποθαρρύνει, ώστε να αποσύρει τις καταγγελίες, ενώ για την υπόθεση διατάχθηκε και εισαγωγική έρευνα.

Σε «πόλεμο λάσπης» αποδίδει ο κ. Θεόφιλος Αλεξόπουλος την εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια που σημειώθηκε στις 7 το πρωί έξω από το γραφείο του, σε οικοδομή επί της Οδού Εγνατίας, από άγνωστα άτομα.

Ο κ. Αλεξόπουλος φτάνοντας στο γραφείο του, το οποίο έγινε στόχος επίθεσης με γκαζάκια δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «έχω στοχοποιηθεί με την υπόθεση , τις τελευταίες εβδομάδες δέχομαι έναν πόλεμο λάσπης, εγώ η οικογένεια μου και δυστυχώς και οι συνεργάτες μου, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι από τις 2 Ιανουαρίου δεν έχω καμία εμπλοκή με την υπόθεση» , ενώ σημείωσε ότι «ουδέποτε άσκησα κανενός είδους βία στην 24χρονη όπως ψευδώς καταγγέλθηκε, εγώ ο ίδιος μάλιστα έτρεξα την διαδικασία για να αποδειχθεί και ήδη προκύπτει από τις καταθέσεις ότι δεν ισχύουν οι κατηγορίες, κάτι το οποίο θα γίνει γνωστό και σε εσάς».

Αναφερόμενος στην 24χρονη ο κ. Αλεξόπουλος τόνισε ότι ποτέ δεν έχει κάνει μήνυση στην καταγγέλλουσα, όπως ψευδώς αυτό διέρρευσε.

«Ο άδικος αυτός πόλεμος που δέχομαι εδώ και δύο εβδομάδες οδήγησε στο σημερινό αποτέλεσμα, ευτυχώς ήταν νωρίς και προέκυψαν μόνο ζημιές», ανέφερε, συμπληρώνοντας ότι ελπίζει να δοθεί ένα τέλος σε αυτή την υπόθεση ώστε να δικαιωθεί και ο ίδιος.