Nέα καταγγελία για τον ιερέα από τα Κάτω Πατήσια: «Έπαιρνε ιερόδουλες, τις έντυνε με ράσα και τις πλήρωνε με κέρματα»

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται άλλη μια καταγγελία για τη δράση του 37χρονου προφυλακισμένου ιερέα για τον βιασμό μιας ανήλικης κοπέλας μέσα σε εκκλησία στα Κάτω Πατήσια.

Ειδικότερα, μια κυρία η οποία κατέχει γραφείο συνοδών στο Παγκράτι αποκάλυψε, μιλώντας την εκπομπή του ΑΝΤ1, «Πρωινοί Τύποι», το πρωί της Κυριακής, ανέφερε ότι ο ιερέας «έπαιρνε ιερόδουλες τις οποίες πήγαινε σε ένα διαμέρισμα στο Παγκράτι. Πολλές φορές τις έντυνε με ράσα, ενώ κρατούσε τα εσώρουχα των κοριτσιών και τις πλήρωνε με κέρματα…».

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του ιερέα, Κωνσταντίνος Γώγος, αναφορικά με την νέα καταγγελία σε βάρος του εντολέα του είπε σε έντονο ύφος ότι «με μαστροπούς και σωματέμπορους δεν συνδιαλέγομαι, τώρα τα στοιχεία της και τα τηλέφωνα της στις αρμόδιες Αρχές».

Σε σχέση με την υπόθεση βιασμού της 14χρονης ο κ. Γώγος είπε «ότι ξεκίνησε από μία καταγγελία. Από αυτή την καταγγελία οι αστυνομικές Αρχές ξεκίνησαν να κάνουν παρακολούθηση επί μήνες και δεν βρήκαν τίποτα. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα οι αστυνομικοί είχαν την υποχρέωση έτσι και έβρισκαν οποιοδήποτε αυτόφωρο πλημμέλημα ή κακούργημα να ενημερώσουν απευθείας τον προϊστάμενο εισαγγελίας και να γίνει σύλληψη».