Στα λευκά η Αττική - Έκλεισε η Κατεχάκη - Προβλήματα και στην ηλεκτροδότηση (Εικόνες)

Το χιόνι από το πρωί πέφτει πυκνό στα βόρεια προάστια, στο κέντρο της Αθήνας, στα νότια ακόμα και κοντά στη θάλασσα.

Με ολοένα και περισσότερες δυσκολίες λόγω της κακοκαιρίας διεξάγεται η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας. Ακινητοποιημένα οχήματα υπάρχουν σε κεντρικούς δρόμους των βορείων προαστίων, ενώ υπάρχει οδηγία της Αστυνομίας για αποφυγή μετακινήσεων στην Αττική.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ το απόγευμα αναμένεται να επιδεινωθεί η χιονόπτωση

Μεγάλα προβλήματα εντοπίζονται και στη Βασιλίσσης Σοφίας, στη λεωφόρο Κηφισίας από το Δαχτυλίδι και μετά, στη λεωφόρο Μεσογείων, στη λεωφόρο Μαραθώνος, στη λεωφόρο Διονύσου, Αττική Οδό και Αθηνών Λαμίας. Προβλήματα παρατηρούνται στον Γέρακα και στην άνοδο της Λεωφόρου Πεντέλης στα Βριλήσσια. Χάος στην Αττική Οδό.

Η Τροχαία που βρίσκεται επί ποδός από τις πρώτες πρωινές ώρες έχει ήδη απαγορεύσει την κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Κανελλοπούλου (Κατεχάκη) και στα δύο ρεύματα από τη λεωφόρο Μεσογείων προς την περιφερειακή Υμηττού, αλλά και η λεωφόρος Ελ. Βενιζέλου στην Ηλιούπολη και στα δύο ρεύματα από την πλατεία 28ης Οκτωβρίου προς τον Καρέα.

Προβλήματα και στην ηλεκτροδότηση

Προβλήματα εξαιτίας της κακοκαιρίας και στην ηλεκτροδότηση. Σύμφωνα με την ΔΕΔΔΗE, τα προβλήματα εντοπίζονται στην Αττική, σε τμήματα των περιοχών Ανθούσα, Νταού Πεντέλης και Μαραθώνα. Τα προβλήματα αποδίδονται, κατά κύριο λόγο, σε βλάβες από πτώσεις κλαδιών ή δένδρων στα καλώδια του δικτύου διανομής.