Καταγγελία βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Κατασχέθηκαν τα κινητά δύο εμπλεκομένων

Τα κινητά τηλέφωνα δύο εμπλεκομένων στην υπόθεση με την καταγγελία του βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, κατέσχεσαν πριν από λίγο οι Αρχές Ασφαλείας.

Μετά από εντολή του εισαγγελέα στα πλαίσια της προκαταρκτικής εξέτασης, αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι των δύο εμπλεκομένων και κατέσχεσαν τα κινητά τους τηλέφωνα.

Νωρίτερα σήμερα, η 24χρονη καταγγέλλουσα έφτασε στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση εκ νέου.

Η νεαρή κοπέλα, κλήθηκε να δώσει διευκρινίσεις, παρουσία ψυχολόγου, για όσα καταγγέλλει ότι συνέβησαν το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς και έχει ήδη αναφέρει στις προηγούμενες καταθέσεις της.

Συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της, κατά την άφιξή της στο ΑΤ, έκανε την εξής δήλωση:

«Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας. Η αγάπη που έχω λάβει είναι απίστευτη. Με έχει συγκινήσει πάρα πολύ. Θέλω να βρω το δίκιο μου».

Υπενθυμίζεται, ότι η πρώτη κατάθεση της 24χρονης είχε γίνει πριν από μία εβδομάδα.

Εκτός από την ίδια, είναι προγραμματισμένο να καταθέσουν ακόμη τρία άτομα από το περιβάλλον της.

Ειδικότερα, πρόκειται για τη 17χρονη φίλη της, με την οποία πήγαν μαζί στο ρεβεγιόν αλλά εκείνη έφυγε, μαζί με μία άλλη γυναίκα, τον εργοδότη της κι έναν φίλο του. Οι δύο τελευταίοι ήταν αυτοί που τη συνάντησαν πρώτοι το πρωί της Πρωτοχρονιάς.