Για «μεγάλο κύκλωμα» πίσω από τον βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη κάνει λόγο ο δικηγόρος της

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία για την υπόθεσης βιασμού 24χρονης σε ξενοδοχείο της  Θεσσαλονίκης, με το δικηγόρο του θύματος να κάνει λόγο για «μεγάλο κύκλωμα».

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος της 24χρονης, Θανάσης Ζιώγας, μιλώντας το πρωί της Κυριακής στον ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι πρόκειται για «μεγάλο κύκλωμα, όχι κυκλωματάκι και πρέπει να εξαρθρωθεί».

Μέχρι αυτή τη στιγμή  κατηγορίες έχουν απαγγελθεί σε ένα άτομο, το οποίο ομολόγησε ότι συνευρέθηκε με την κοπέλα, ωστόσο υποστηρίζει ότι έγινε με τη θέλησή της.

Οι άλλοι δυο που εμπλέκονται στην υπόθεση είναι στη διάθεση των αρχών. Ο δικηγόρος της 24χρονης, διευκρίνισε ορισμένα ονόματα που αναφέρονται στα social media δεν βρίσκονται μέσα στη δικογραφία.

Το περιστατικό συνέβη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε ένα πάρτι που διοργανώθηκε σε πολυτελές ξενοδοχείο της πόλης, ενώ, όπως αναφέρθηκε, αυτοί που εμπλέκονται στο βιασμό δεν είναι κάτοικοι Θεσσαλονίκης.

Πώς συνέβη το περιστατικό

Το άτομο που κάλεσε την κοπέλα στο πάρτι είναι από τη Θεσσαλονίκη και έχει μαγαζί εστίασης. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της 24χρονης, η κοπέλα σύχναζε στο καφέ αυτού και τον γνώριζε καλά. Της πρότεινε να πάει σε ένα πάρτι. «Ένας που εμπιστευόταν, την παρέσυρε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

Πήγε στο πάρτι με μια φίλη της. Στην συνέχεια η φίλη της μαζί με μια άλλη γνωστή έφυγαν. Εκείνη ζαλισμένη ήθελε να φύγει με το δικό της αυτοκίνητο. Όμως, δεν το έβρισκε και πήρε τηλέφωνο τον γνωστό της, που την κάλεσε στο πάρτι, να τη βοηθήσει.

Ο γνωστός της την έπεισε να γυρίσει πίσω στο πάρτι, εκείνη όμως έκλεισε ένα άλλο δωμάτιο για να πάει να κοιμηθεί.Όπως πήγαινε στο δωμάτιό της, τρεις νεαροί, που ήταν στο πάρτι, της έκλεισαν το δρόμο και την ρωτούσαν που πάει. Εκείνη τους είπε ότι ήταν ζαλισμένη και πήγαινε για ύπνο.

Την παρέσυραν σε μια σουίτα. Το επόμενο πρωί ξύπνησε μόνη της, χωρίς εσώρουχο, σε ένα δωμάτιο που δεν γνώριζε.

Όπως αναφέρει ο κ. Ζιώγας, η κοπέλα είχε πιει, αλλά δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα για ναρκωτικές ουσίες. «Είναι χάλια η ψυχολογική της κατάσταση. Θυμάται ότι ήταν τρία άτομα», σημείωσε ο κ. Ζιώγας. Ανέφερε, επίσης, ότι η κοπέλα έχει χάσει και τους δύο γονείς της.