Θεσσαλονίκη: Τεράστια ουρά για εμβόλιο χωρίς ραντεβού στην Αριστοτέλους (Video)

Εξαιρετικά μεγάλη είναι η ανταπόκριση των πολιτών στην δράση για εμβόλιο χωρίς ραντεβού στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη.

Τη δράση πραγματοποιεί η 3η ΥΠΕ, στην πλατεία Αριστοτέλους. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του grtimes.gr δεκάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν πολύ πριν τις 9:00 το πρωί που ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί περιμένοντας να κάνουν είτε την πρώτη δόση, είτε τη συμπληρωματική το εμβόλιο της Pfizer.

Θεσσαλονίκη: Τεράστια ουρά για τα εμβόλια χωρίς ραντεβού | Ειδήσεις - Πατρα  νεα

 

Το αυξημένο ενδιαφέρον των πολιτών για εμβόλια το τελευταίο διάστημα, επιβεβαίωσε ο διοικητής της 3ης ΥΠΕ, Παναγιώτης Μπογιατζίδης.

Όπως είπε στο GRTimes, το πρόγραμμα εμβολιασμού ενισχύεται σε όλη την επικράτεια σε όλες τις δομές προκειμένου να καλύψει το αυξημένο ενδιαφέρον των πολιτών οι οποίοι καταλαβαίνουν πως το εμβόλιο είναι ο μόνος τρόπος προστασίας απέναντι στον κορωνοϊό.

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/in_article/public/article-images/2021-12/%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B1-1.jpg.webp?itok=glb8SUaw

Η κινητή μονάδα εμβολιασμού θα βρίσκεται στην πλατεία Αριστοτέλους, μέχρι τις τρεις το μεσημέρι και οι πολίτες που προσέρχονται εάν έχουν κλείσει κάποιο ραντεβού σε εμβολιαστικό κέντρο θα πρέπει πρώτα να το ακυρώσουν, πριν κάνουν το εμβόλιο εδώ.