Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τον αναζητά η αστυνομία στο πλαίσιο του αυτοφώρου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία τον αναζητά για να τον συλλάβει στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Προηγήθηκε η καταγγελία κοπέλας πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλοςανήρτησε στο Διαδίκτυο δύο ερωτικά βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια εν αγνοία της.

Η καταγγελία αυτή αφορά παραβίαση των προσωπικών δεδομένων της, αδίκημα που είναι διαρκές και επισύρει αυτόφωρη διαδικασία.

Σε περίπτωση πάντως που συλληφθεί, θα είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα. Μόλις το εντοπίσουν αναμένεται να γίνει έρευνα στο σπίτι του.

Η μήνυση κατατέθηκε διότι η γυναίκα είδε τον εαυτό της σε βίντεο και φωτογραφίες που ανήρτησε ο Παναγιωτόπουλος στο διαδίκτυο, με πρωταγωνίστρια την ίδια. Όπως διευκρίνισε ο γνωστός δικηγόρος, το αδίκημα δεν είναι κακούργημα και γι΄αυτόν τον λόγο δεν μπορεί να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Ο γνωστός παρουσιαστής ωστόσο θα αναζητηθεί από την αστυνομία για να συλληφθεί, στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Εννέα βίντεο παραμένουν αναρτημένα
Το πρωί της Τετάρτης, ο δικηγόρος ενός εκ των θυμάτων, ο Απόστολος Λύτρας ανέφερε στην ΕΡΤ πως πιθανώς να εκδοθεί και εντός της ημέρας ένταλμα σύλληψης εις βάρος του.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, αργά το βράδυ της Τρίτης υποβλήθηκε μήνυση κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

«Μιλάμε για συνολικά 9 βίντεο που ξέρουμε ότι είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο», δήλωσε ο δικηγόρος νωρίτερα στον ΑΝΤ1.

Πρόκειται για υλικό από προσωπικές στιγμές με ερωτικές συντρόφους του, που προσφέρεται σε «κοινή θέα», εν αγνοία τους.

«Εγώ εκπροσωπώ την κόρη φιλικού του ζευγαριού, που όταν είχαν επαφές και έγινε η καταγραφή των προσωπικών στιγμών τους, ήταν σε πολύ νεαρή ηλικία», προσέθεσε ο δικηγόρος.

Όπως είπε ο Απόστολος Λύτρας, «αυτός ο τύπος έχει θέματα ψυχολογικής και ψυχιατρικής φύσεως και προβλήματα ανασφάλειας, διότι δεν μπορώ να κατανοήσω τον λόγο για να κάνει τέτοιες ενέργειες».

«Σε ότι αφορά τα θύματα και την “έλξη” για εκείνον, προφανώς έχει παίξει ρόλο η τηλεόραση και η δημοσιότητα του. Έχει εκμεταλλευθεί αυτό που του προσφέρει η αναγνωρισιμότητα του, για να συνάψει τις επαφές» προσέθεσε.

Όπως διευκρίνισε, μένει να φανεί από την έρευνα εάν η ανάρτηση των ερωτικών βίντεο στο διαδίκτυο είχε και οικονομικό όφελος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, λέγοντας πως «αν υπήρξε όφελος και το ποσό είναι άνω των 120.00 ευρώ μιλάμε για κακούργημα».

Σημείωσε μάλιστα πως «το αδίκημα είναι Αυτόφωρο, δεν έχει σταματήσει το αδίκημα, διαπράττεται κάθε ημέρα. Πρέπει και η Εισαγγελία να λάβει τα μέτρα της», συμπλήρωσε.