Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τον Φεβρουάριο η δίκη - Η ποινή που προβλέπεται

Μορφή χιονοστιβάδας λαμβάνουν οι αποκαλύψεις για σεξουαλική παρενόχληση και όχι μόνο, από τον Στάθη Παναγιώτοπουλο.

Οι καταγγελίες εις βάρος του, ολοένα και αυξάνονται με πολλές γυναίκες να έχουν ήδη καταθέσει την δική τους ιστορία σε ότι αφορά στο revenge porn, στο οποίο όπως αποδεικνύεται από τις μαρτυρίες τους, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ήταν επαγγελματίας.

Αλλιώς πώς να εξηγηθεί το γεγονός ότι είχε δικό του κανάλι στο διαδίκτυο, ενώ φαίνεται να έχει υλικό, φωτογραφίες και βίντεο, από πάρα πολλές γυναίκες.

Στο σκαμνί το Φεβρουάριο

Στο μεταξύ, όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών, ο πρώην παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα» θα καθίσει τον προσεχή Φεβρουάριο στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης με την κατηγορία της παράνομης διοχέτευσης – διακίνησης μέσω διαδικτύου ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, που αφορούν την ερωτική ζωή.

Η μήνυση σε βάρος του από την 30χρονη καταγγέλλουσα είχε κατατεθεί ήδη από το 2019, ωστόσο λόγω της πανδημίας το δικαστήριο λάμβανε συνεχώς αναβολές.

 

 

Το κενό νόμου

«Το ότι συναινείς σε ένα βίντεο ή μία φωτογραφία δε σημαίνει ότι δίνεις το ΟΚ για την περαιτέρω επεξεργασία», είπε, μιλώντας στο MEGA, σήμερα Σάββατο, ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης.

Ο κ. Μαρακάκης σημειώνει ότι «σε αυτά τα σεξουαλικά εγκλήματα υπάρχει κενό νόμου».

«Οι ποινές δεν ξεπερνούν τα 5 χρόνια φυλάκισης».

Σύμφωνα με τον γνωστό δικηγόρο, «για να καταστεί κακουργηματική η πράξη θα πρέπει να υπάρχει και οικονομική εκμετάλλευση με έσοδα άνω των 120.000 ευρώ». Ωστόσο, όπως λέει ο ίδιος, «αν δεν καταστεί κακούργημα, θα έχουμε και άλλες περιπτώσεις».

«Πρέπει να υπάρχει κυρωτικός κανόνας να δείχνει στον επίδοξο δράστη ότι αν θα συλληφθείς θα πας στη φυλακή και θα διαπομπευτείς».

Η γυναίκα που «ξεσκέπασε» τα πάντα

Το σκάνδαλο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ξεκίνησε με τα όσα κατήγγειλε σε βάρος του η πρώην σύντροφός του, ενώ λίγη ώρα αργότερα ακολούθησαν οι καταγγελίες δύο ακόμα γυναικών.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε, η ίδια ενημερώθηκε από μία φίλη της που την αναγνώρισε σε ένα βίντεο και «έτσι έψαξα και βρήκα όλα τα άλλα. Έγινε μήνυση, δεν την πήρα ποτέ πίσω απλά στην ουσία ο ίδιος με προσέγγισε για να τα βρούμε εξωδικαστικά, λέγοντας μου ότι το μετάνιωσε αλλά δεν απέσυρα ποτέ τη μήνυση. Είναι από το 2019 η μήνυσή μου».

Συνεχίζοντας την περιγραφή ανέφερε πως λόγω της πανδημίας του κοροναϊού καθυστέρησε η υπόθεση και πήρε αναβολή για Φεβρουάριο γιατί «ο ίδιος δήλωσε ασθένεια ενώ τον είχα δει στο νησί να κυκλοφορεί κανονικά».

«Προφανώς κατάλαβα ότι είναι ο συγκεκριμένος γιατί ήταν ο μόνος κάτοχος του συγκεκριμένου υλικού και επίσης από κάποια σημεία φαίνεται εμφανέστατα και το σπίτι του και αυτό μου έκανε εντύπωση, πώς δηλαδή το έκανε τόσο απροκάλυπτα. Με κατατόπισαν αρχικά, έκανα τη μήνυση και όλο αυτό κράτησε περίπου ένα μήνα μέχρι να μαζέψω τις αποδείξεις και τα αντίστοιχα λινκ. Αυτός ανέβασε 3 βίντεο αρχικά και αυτά αναπαρήχθησαν μέχρι και στο εξωτερικό» σημείωσε στη συνέχεια.

Όπως είπε, «το πρώτο βίντεο ανέβηκε το 2016 ενώ είχαμε σχέση απλώς εγώ δεν το είχα αντιληφθεί μέχρι να μου το πει η φίλη μου. Όταν έκανα τη μήνυση διέφυγε του αυτοφώρου, δεν ξέρω δεν ενημερώθηκε; Γιατί ενώ είχα κάνει τη μήνυση ανέβηκε και τέταρτο βίντεο με εμένα… Ακόμα και τώρα υπάρχουν γιατί τα αναπαράγουν άλλοι χρήστες».

«Όταν τον γνώρισα ήμουν 24 χρονών, είναι σοκαριστικό όλο αυτό που συμβαίνει και αυτή τη στιγμή δεν επιθυμώ παραπάνω δημοσιότητα, είναι ψυχοφθόρο», κατέληξε.

«Μου μπήκαν σκέψεις να δώσω τέλος στη ζωή μου»

Για τον συναισθηματικό εκβιασμό που υπέστη από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο οποίος, όπως η ίδια λέει, από την αρχή της σχέσης του βιντεοσκοπούσε τις συνευρέσεις του μιλά η πρώην σύντροφός του η οποία είδε τον εαυτό της σε σελίδες με πορνογραφικό υλικό.

Όπως δήλωσε η γυναίκα, η οποία έχει καταγγείλει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για διαρροή βίντεο με σεξουαλικό περιεχόμενο από προσωπικές τους στιγμές, «προσπάθησε να με ξεγελάσει για δεύτερη φορά και να μου λέει ψέματα για να αποσύρω τη μήνυση προσπαθώντας πάλι να εκμεταλλευτεί τα αισθήματά μου».

Μάλιστα, η γυναίκα αποκάλυψε ότι σκέφτηκε να δώσει τέλος στη ζωή της, όχι μόνο από ντροπή, αλλά και εξαιτίας της προδοσίας.

Σοκ στη κοινή γνώμη με ακόμη δύο καταγγελίες

Η τραγουδίστρια Chrysa T, (Chrysa Demigod) μέλος του συγκροτήματος OCEANDVST, σε ανάρτησή της φωτογραφίζει τον γνωστό παρουσιαστή εξιστορώντας την δική της εμπειρία ενώ ήταν ανήλικη.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια Chrysa T., ανάρτησε stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κατηγορώντας τον παρουσιαστή για χυδαία ερωτική προσέγγιση.

Ο παρουσιαστής είπε ένα ανέκδοτο, εκείνη γέλασε και αυτός, όπως λέει βρήκε ευκαιρία να την προσεγγίσει.

Λίγο αργότερα και ενώ εκείνη ήταν στην τουαλέτα και ελαφρώς μεθυσμένη εκείνος προσποιούμενος ότι μπερδεύτηκε άνοιξε την πόρτα στην τουαλέτα όπου βρισκόταν. Έπειτα από μερικές συνήθεις ερωτήσεις, εκείνoς, σύμφωνα με την ίδια, συνέχισε με πιο χυδαίες, τις οποίες δεν αναφέρει μάλιστα ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο.

Διαβάστε επίσης: Υπόθεση Παναγιωτόπουλου – Η παραβίαση της ιδιωτικότητας δεν είναι πλέον αστεία
Στην άλλη τουαλέτα ήταν και μία φίλη της και το συμβάν έληξε όταν ο Παναγιωτόπουλος φέρεται να αντιλήφθηκε την παρουσία της.

Στη συνέχεια όπως λέει η τραγουδίστρια, ο παρουσιαστής δεν δίστασε ακόμη και μπροστά στους φίλους της, να εμφανιστεί δυσαρεστημένος που εκείνη ήταν ανήλικη και «δεν θα μπορούσαμε να περάσουμε καλά», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Πέρασε δε, μπροστά της λέγοντας «πολύ κρίμα» όπως αναφέρεται στην ανάρτησή της.

«Ήξερε ότι ήμουν 15 χρονών»

Ακολούθησε και μία ακόμα επώνυμη καταγγελία από μία γυναίκα, η οποία την περίοδο του περιστατικού που εξιστορεί η ίδια, ήταν 15 ετών.

Αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της στο Facebook πως «2010. Κοιμάμαι και ξυπνάω με ραδιόφωνο και συγκεκριμένα imagine. Παίρνω τηλέφωνο μια μέρα σαν 15χρονη ακροάτρια στην εκπομπή του Στάθη Παναγιωτόπουλου για να ζητήσω ένα τραγούδι και να πω δυο κουβέντες με τον παραγωγό που άκουγα σαν έφηβη.

»Μου λέει ο παραγωγός εκτός αέρα πού είναι ο σταθμός για να πάμε με την παρέα μου να δούμε πώς γίνεται η εκπομπή στο ραδιόφωνο.

»Ο Στάθης είχε εκπομπή 13:00-15:00 και οι υπόλοιποι της αρβύλας 15:00-17:00. Προκειμένου να τους δούμε όλους πήγαμε γύρω στις 14:30. Καθώς ήμασταν μες στο στούντιο για την εκπομπή με την παρέα μου μού λέει ο Στάθης «θα φύγω, έλα να με χαιρετήσεις».

Το υπουργείο Δικαιοσύνης εξετάζει την αυστηροποίηση της ποινής για το αδίκημα της παράνομης διοχέτευσης και διακίνησης, μέσω διαδικτύου ή άλλου μέσου, ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων που αφορούν την προσωπική ερωτική ζωή

»Μια και μου έκανε το «ορίστε» να πάμε στο σταθμό να δούμε τους ανθρώπους που ακούγαμε στο ραδιόφωνο, ήταν φυσικό να τον χαιρετήσω και να του πω ευχαριστώ.

»Κλείσαμε την πόρτα στον όροφο και κατεβήκαμε τα σκαλιά για να φύγει. Του λέω καλό μεσημέρι. Μου λέει «φιλί;».

»Τον φιλάω στο μάγουλο φιλικά και του λέω ξανά «καλό μεσημέρι». Μου λέει «δεν εννοούσα αυτό, φιλί;» Του λέω «δεν ξέρω τι εννοείς, καλό μεσημέρι» και γυρνάω να ανέβω τις σκάλες και να πάω πάνω στο στούντιο που είναι οι φίλοι μου. Μου δίνει μια στον κώλο και μου λέει «δεν πειράζει».

»Ήμουν 15 χρονών. Το ήξερε. Με αυτή την ευκολία με παρενόχλησε, χωρίς δεύτερη σκέψη. Γιατί δε θα μιλούσα. Και όντως δε μίλησα, το είπα σαν μυστικό λες και έφερα την ευθύνη του, σε δυο φίλες μου. Σήμερα καμία μόνη».

 

Και τέταρτη γυναίκα…

Μια 28χρονη σήμερα κοπέλα μίλησε στην εκπομπή T-live για την γνωριμία της με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο πριν από αρκετά χρόνια, όταν εκείνη εργαζόταν σε μπαρ και ο παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα την παρενοχλούσε σεξουαλικά.

«Ήμουν 17-18 ετών. Ερχότανε στο μπαρ για να δει τους φίλους του, τους γνωστούς του. Βρισκόμασταν στο μαγαζί ήταν Σεπτέμβριος και μου ζήτησε να βγούμε λίγο έξω. Μου λέει: ‘Είσαι πολύ όμορφη, φιλί;’ Εγώ έκανα και καλά ότι δεν τον άκουσα και του απάντησα: ‘Ναι είμαστε φίλοι, μιλάμε’. Όχι μου λέει ‘φιλί’. Από όταν μου είπε αυτό ξεκίνησα να τον απωθώ από παντού και από το μαγαζί. Αυτό όποτε τύχαινε να περνάει από το μαγαζί, το επεδίωκε. Μπορεί να περνούσα να πάω τουαλέτα και να ήταν σε κοντινό… τέτοιο και να ερχόταν πιο κοντά να σε χαζέψει. Αυτό το γλοιώδες, το λιγούρικο, ότι και καλά του αρέσεις» ανέφερε η 28χρονη.

Διαβάστε επίσης: Όταν η Ελένη Τσολάκη έπαιρνε συνέντευξη από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο
Και η κοπέλα συνέχισε τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Περιέγραψε τι συνέβη όταν μπήκε στο αμάξι του παρουσιαστή προκειμένου να κατευθυνθούν μαζί στο πλατό του Ράδιο Αρβύλα, όπου και θα παρακολουθούσε από κοντά την εκπομπή.

«Ξεκινάμε για το στούντιο και στα 500 μέτρα στρίβει δεξιά και μου λέει: ‘Θες να με πιάσεις να με φιλήσεις’ κι εγώ τον απωθώ με τρόπο και του λέω: ‘θα έπρεπε να σε φιλήσω;’ Τον απωθώ άλλες 2-3 φορές, ήθελε να κάνει άλλη ερωτική πράξη και όταν του το απέκλεισα μου απαντά: ‘Τι περίμενες αφού ήρθες εδώ;’. Του λέω ‘υπέγραψα κάποιο συμβόλαιο ότι θα συμβεί κάτι μεταξύ μας;’» αποκάλυψε η 28χρονη στο T-live.

Παράλληλα αναφέρθηκε και για τη θέση εργασίας που της είχε προτείνει στην εκπομπή ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ως μακιγιέζ…

Και πέμπτη γυναίκα…

Δεν τον σταμάτησε ούτε η οικογενειακή φιλία…

Το Star έφερε στη δημοσιότητα μία νέα καταγγελία, η οποία αφορά τα… σοκαριστικά μηνύματα που έστελνε ο παρουσιαστής.

Η γυναίκα είναι ελεύθερη επαγγελματίας, ζει κι εργάζεται στην Θεσσαλονίκη και μετέφερε μέσω του δελτίου ειδήσεων του Star τα μηνύματα, που της έστελνε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

«Τι υπέροχος κ…ς»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η κοπέλα είναι γνωστή στην Θεσσαλονίκη κι οικογενειακή φίλη του Στάθη Παναγιωτόπολου.

«Η παρενόχληση ξεκίνησε το 2017 με το εξής μήνυμα: …Με το μαγιό που φοράς. Θες να βρεθούμε; Τι υπέροχος κ…ς». Η κοπέλα δεν του απάντησε, θεωρώντας πως θα σταματήσει.

Ωστόσο, το 2018 τής έστειλε: «Έλα από το σπίτι να σου μαγειρέψω και να σε περιποιηθώ». Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, τα μηνύματα τα έστελνε ενώ ήταν σε σχέση με την κοπέλα, που τον κατηγορεί για τα βίντεο.

Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης προχώρησαν σε αγωγή κατά του πρώην συνεργάτη και φίλου τους, με την οποία ζητούν την αποκατάσταση της ζημιάς και της ηθικής βλάβης που έχουν υποστεί τόσο οι ίδιοι προσωπικά, όσο και η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, αλλά και ο Αντώνης Κανάκης σαν δημιουργός της.

Το 2020 το μήνυμα λέει: «Που είσαι, θέλω να σε ξεμοναχιάσω. Πρέπει να με καταλάβεις», ενώ δεν το έβαλε κάτω και το 2021 έστειλε: «Θα σου μιλήσω ειλικρινά γιατί φλέγομαι από επιθυμία εδώ και χρόνια. Ελπίζω να μην παρεξηγηθείς. Είσαι το μεγάλο μου απωθημένο. Χρόνια τώρα έχω … άπειρες φορές στο μπάνιο με την σκέψη σου. Μου αρέσεις πολύ με τα ρούχα που φοράς. Σκέφτομαι το κορμί σου με τα εσώρουχα που φοράς. Στείλε μου φωτογραφία με τα εσώρουχα».

Για τους Αρβύλα: «Ήξεραν ότι ο εν λόγω τύπος είναι ένας γλοιώδης παρενοχλητής»

Μία ακόμη κοπέλα που βρέθηκε στο «στόχαστρο» του Στάθη Παναγιωτόπουλου αναφέρει: «Σαν πρώην εργαζόμενη στο Ράδιο Αρβύλα θα τα πω, γιατί σαν γυναίκα τα έχω πει πολλάκις και τα είπαν κι άλλοι καλύτερα από ‘μένα.

Το θέμα της δημοσίευσης πορνογραφικού υλικού εν αγνοία των συμμετεχόντων έχει προφανώς πολλές διαστάσεις, κοινωνικές, ψυχολογικές, νομικές. Θέλω εδώ να αναφερθώ σε μία μόνο, αυτή που αφορά την ανοχή των άλλων.

Ας δεχτούμε ότι οι υπόλοιποι τρεις του πάνελ δεν ήξεραν ότι ο τέταρτος ανεβάζει στο ίντερνετ προσωπικές στιγμές άλλων ανθρώπων εν αγνοία τους. Μιας και είναι αδύνατο να ξέρουμε αν ισχύει στ’ αλήθεια ή όχι, ας δεχτούμε ότι δεν το ήξεραν. Θέλω όμως, σαν άνθρωπος που συνεργάστηκα μαζί τους, να πω τι ήξεραν.

Ήξεραν ότι ο εν λόγω τύπος είναι ένας γλοιώδης παρενοχλητής. Ήξεραν ότι την πέφτει σε ό,τι κινείται, προχωρώντας άμεσα και σε κινήσεις – χοντράδες αν τυχόν η εκάστοτε κοπέλα προσπαθούσε να αρνηθεί με ευγενικό τρόπο. Γιατί δεν έφτανε να δείξεις ευγενικά ότι δεν ενδιαφέρεσαι, καθώς κάθε ευγένεια την έπαιρνε ως αφορμή για περισσότερο μπάσιμο. Ήξεραν όλοι ότι παρενοχλούσε τα κορίτσια στο γραφείο, στο στούντιο, όπου στεκόταν κι όπου βρισκόταν. Φαίνεται βέβαια και στην ίδια την εκπομπή όλα αυτά τα χρόνια πως είναι αποδεκτό από τους υπόλοιπους το γλοιώδες πέσιμό του σε συνεργάτιδες και καλεσμένες μουσικούς.

 

 

«Έχω πολλά παραδείγματα»

Έχω πολλά παραδείγματα να δώσω και από τη συμπεριφορά του προς εμένα. Όπως ότι με προσκάλεσε μέσα στο στούντιο την ώρα της ραδιοφωνικής του εκπομπής και ενώ βρισκόμουν στο χώρο για θέματα της τηλεοπτικής, για να μου δείξει πώς γίνεται η εκπομπή και να μου την πέσει εντός και εκτός αέρα. Όπως ότι μου έφερε λουλούδια «από τον κήπο της μητέρας του», στα καλά καθούμενα και μπροστά στους συναδέρφους μου στη συντακτική ομάδα της Αρβύλας.

Για το πόσο ντράπηκα φυσικά, ούτε λόγος. Όταν παραιτήθηκα από την Αρβύλα με πλησίασε για να μου τάξει άλλη δουλειά και όταν δέχτηκα να συναντηθούμε να το συζητήσουμε μου είπε έξω από τα δόντια ότι θα χρειαστεί πρώτα «να περάσω από το σπίτι του για να μου δείξει τη συλλογή με τα CD του». Και όταν έφυγα αηδιασμένη από εκείνη τη συνάντηση φυσικά δεν πτοήθηκε, καθώς μου έστελνε μηνύματα, στα οποία ποτέ δεν ανταποκρινόμουν, για ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ. SMS και viber, πρωί ή βράδυ, χωρίς ποτέ να ανταποκρίνομαι, δεν είχε καμία σημασία για τον «Σκύλο». Το τελευταίο μήνυμα μου το έστειλε πριν 4 περίπου χρόνια (8 χρόνια από την τελευταία φορά που τον είδα!!), για να με ενημερώσει, έτσι στο άσχετο, για τις επιδόσεις του στο στοματικό έρωτα. Ναι, καλά διαβάσατε.

Δεν ξέρω λοιπόν να σας πω αν ήξεραν για τις παράνομες πράξεις του, μπορώ όμως σίγουρα να σας πω ότι ήξεραν για τις «νόμιμες» και τις φανερές. Αυτές που στην καθημερινότητα γίνονται ανεκτές, εν μέσω αστείων, με βλέμματα που κάνουν πως δε βλέπουν και με σκέψεις τύπου «Έλα μωρέ, έτσι είναι ο Στάθης». Με ανοχή, λοξές ματιές και σιωπηλή συγκάλυψη, έτσι συνέπλεαν με το γυμνοσάλιαγκα οι υπόλοιποι. Αναγνωρίζω τις καλές τους προθέσεις εν γένει, αλλά το σύννεφο από το οποίο δείχνουν να έπεσαν, όχι.

Στην τελική γιατί όχι, έτσι κι αλλιώς με αυτόν τον τρόπο δε συμπλέει και η πλειονότητα των ελλήνων που έχει στο περιβάλλον της έναν φίλο, έναν γνωστό, έναν ξάδερφο, έναν θείο ή ένα συνεργάτη που είναι ένας γλοιώδης πέφτουλας που παρενοχλεί γυναίκες;».

Του Στάθη πάντως δεν του κόπηκε η όρεξη

Στη μία και μοναδική ανάρτηση που έκανε μέχρι σήμερα, ο Στάθης παναγιωτόπουλος αναφέρει:

«Έκανα μια απαράδεκτη πράξη, εις βάρος ενός ανθρώπου που δεν με είχε βλάψει. Έκανα την πράξη αυτή υπό την επήρεια κακής συγκυρίας στη ζωή μου, χωρίς καμία πρόθεση να βλάψω, να προσβάλλω ή να ζημιώσω κανέναν. Ήταν μια τεράστια απερισκεψία, η χειρότερη που έχω κάνει ποτέ και αντιμετωπίζω τις συνέπειες. Το μετάνιωσα πικρά και ειλικρινά, μάλιστα δεν περνάει ούτε μια μέρα έως και σήμερα που να μην το μετανιώνω. Ζήτησα συγγνώμη από το εν λόγω πρόσωπο και επανόρθωσα εμπράκτως χωρίς να θεωρώ ότι η μεταμέλειά μου εκμηδενίζει την απαξία της πράξης μου. Τώρα ζητώ συγγνώμη και δημοσίως. Επίσης, ζητώ συγγνώμη από τους φίλους-συναδέλφους μου στην εκπομπή που συμπαρουσιάζω, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα για το ατόπημά μου αυτό, και τους έφερα σε πολύ δύσκολη θέση. Στο εξής απέχω από την εκπομπή θέλοντας να τους απαλλάξω από αυτή τη δύσκολη θέση. Μεταμελήθηκα ειλικρινά, και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που προσέβαλα» είναι η δήλωση του.

Έτρωγε σε χασαποταβέρνα παρά την κατακραυγή

Την ώρα που οι χυδαίες πράξεις του Στάθη Παναγιωτόπουλου έχουν σηκώσει «θύελλα» αντιδράσεων στο πανελλήνιο, εκείνος έτρωγε σε ταβέρνα με τη σύζυγό του, στην Περαία Θεσσαλονίκης, σαν να μην συμβαίνει τίποτα, με την εκπομπή Tlive μάλιστα να φέρνει στο φως της δημοσιότητας φωτογραφία που τους απαθανατίζει στην έξοδό τους.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, το πρώην μέλος των «Ράδιο Αρβύλα» φαίνεται να παντρεύτηκε κρυφά πριν από ενάμιση μήνα με τη σύντροφό του, την 1η Νοεμβρίου, στην Αλόννησο.

Η σύντροφός του είναι αρκετά νεότερή του και δουλεύει στο καφέ-μπαρ που διατηρεί ο παρουσιαστής στο νησί. Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο και δύο μάρτυρες, σε πολύ κλειστό κύκλο, ενώ την τελετή πραγματοποίησε ο δήμαρχος του νησιού.