«Ήμουν πεθαμένος και γύρισα» - Συγκλονίζει 49χρονος πνευμονολόγος που διασωληνώθηκε (Video)

Συγκλονιστική είναι η ιστορία ενός 49χρονου πνευμονολόγου με τον κορωνοϊό, ο οποίος αν και πολλές στιγμές αισθάνθηκε πως όλα τελείωναν, τελικά τα κατάφερε.

Ο 49χρονος γιατρός έδωσε για ένα μήνα μάχη με τον κορωνοϊό στην εντατική και μετά, επί 2,5 μήνες, πάλευε για την επιστροφή στην ομαλότητα σε κέντρο αποκατάστασης. Όλα αυτά συνέβησαν πριν από τη διάθεση των εμβολίων. Πλέον, πλήρως εμβολιασμένος ο γιατρός επέστρεψε στο νοσοκομείο του Βόλου ως εθελοντής για να βοηθήσει τους συναδέλφους του.

«Μπροστά στους πέντε μήνες ταλαιπωρίας που πέρασα, πραγματικά νεκραναστήθηκα, ήμουν πεθαμένος και γύρισα», ανέφερε ο πνευμονολόγος, Κωνσταντίνος Χρήστου, μιλώντας το βράδυ της Τρίτης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ο οποίος δεν είχε κανένα υποκείμενο νόσημα.

Επί 2,5 μήνες επισκεπτόταν κέντρο αποκατάστασης διότι είχε βαριά μυοπάθεια, εξαιτίας της οποίας δεν μπορούσε να αυτοεξυπηρετηθεί.

Τότε δεν υπήρχε το όπλο του εμβολίου. Σήμερα τριπλά εμβολιασμένος, επέστρεψε στο νοσοκομείο του Βόλου εθελοντικά για να βοηθήσει τους συναδέλφους του. «Πήγα να προσφέρω τις υπηρεσίες μου και βρέθηκα έξω από το δωμάτιο που κόντεψα να πεθάνω», δήλωσε ο κ. Χρήστου.