Οι πρώτες εικόνες από τα τα συντρίμμια του μονοκινητήριου αεροσκάφους που συνετρίβη στη Λάρισα

Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση του 62χρονου πιλότου του μονοκινητήριου αεροσκάφους, Σταύρου Τσιγάλογλου, , τα ίχνη του χάθηκαν την Δευτέρα 15 Νοεμβρίου.

Τα συντρίμμια του αεροσκάφους εντοπίστηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης από ελικόπτερο Super Puma της  384 Μοίρας, στην περιοχή της Άνω Αμυγδαλής, στο Μαυροβούνι Λάρισας, κοντά σε κεραία κινητής τηλεφωνίας,

Σύμφωνα με πληροφορίες από το onlarissa, το σημείο της συντριβής είναι μια απόκρημνη χαράδρα, όπου για να προσεγγίσει το πεζοπόρο τμήμα της Πυροσβεστικής χρειάστηκε περίπου 2,5 ώρες.

Όπως σημειώνεται, στο σημείο βρέθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής (22 πυροσβέστες με 11 οχήματα και ομάδα Σ.μη.Ε.Α..), αστυνομία αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της συντριβής του μονοκινητήριου αεροσκάφους.

Σημειώνεται, επίσης, ότι από νωρίς το πρωί σωστικά συνεργεία και οχήματα της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας συμμετείχαν στις έρευνες για τον εντοπισμό του 62χρονου από τη Δράμα.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Υπενθυμίζεται ότι το αεροσκάφος και ο 62χρονος πιλότος του, αγνοούνταν από τη Δευτέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πιλότος είχε μεταβεί στην Αθήνα από τη Δράμα για να συμμετάσχει στον Μαραθώνιο.

Η κόρη του πιλότου (μέλος της Αερολέσχης Δράμας) γνωστοποίησε με ανάρτησή της στο Facebook ότι αγνοείται το αεροσκάφος και τα ίχνη του πατέρα της.

Η τελευταία ενημέρωση ήταν ότι θα πετούσε το μεσημέρι της Δευτέρας με το αεροπλάνο του από τη Θήβα στη Δράμα.