Σοκάρει η σύζυγος του οφθαλμίατρου: Η δράστις είχε βάλει πιστόλι & στο κεφάλι της 12χρονης κόρης της

Συνεχίζουν να σοκάρουν τα στοιχεία και οι λεπτομέρειες για το αιματηρό περιστατικό χθες Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021, μέρα – μεσημέρι στο Χαλάνδρι, με δράστη την 49χρονο εικαστικό από την Αλβανία Κλοντιάνα Τσέλο και θύμα τον 58χρονο γιατρό, γνωστό οφθαλμίατρο των βορείων προαστίων Γιώργο Νέο, ο οποίος δίνει μάχη για τη ζωή του έκτοτε, έχοντας δεχθεί από πολύ κοντά τα πυρά της Τσέλο σε θώρακα και μασχάλη, ενώ έχει ήδη υποβληθεί σε δύο χειρουργεία και νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Το αιματηρό περιστατικό συνέβη στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο γιατρός με την οικογένειά του, την σύζυγό του και τα παιδιά τους. Μαζί τους μεγαλώνει και η 12χρονη Μελίνα, το κοριτσάκι που έχει αποκτήσει εκτός γάμου ο γιατρός με την 48χρονη εικαστικό και του οποίου έχει την πλήρη επιμέλεια.

Το αιματηρό περιστατικό, συνέβη μπροστά στα μάτια του παιδιού, το οποίο επιχείρησε μετά τους πυροβολισμούς να αρπάξει η 48χρονη, αλλά εκείνο αντιστάθηκε. Ήταν μάλιστα η μικρούλα που κατέθεσε στη ΓΑΔΑ, ότι «η μαμά έβγαλε ένα πιστόλι από την τσάντα της και πυροβόλησε τον μπαμπά».

Το κοριτσάκι δέχεται ψυχολογική υποστήριξη, από ειδικούς, μετά τη φρικτή εικόνα που αντίκρισε, με την βιολογική της μητέρα, να πυροβολεί εναντίον του πατέρα της.

Η σύζυγος του οφθαλμιάτρου, εμφανώς σοκαρισμένη αλλά και εξοργισμένη, μιλώντας στις κάμερες σήμερα το πρωί αποκάλυψε ότι η Τσέλο είχε στραφεί και κατά του ίδιου της του παιδιού.

Χαλάνδρι - Σοκάρει η σύζυγος του μεγαλογιατρού – Η εικαστικός είχε βάλει το πιστόλι στο κεφάλι της κόρης της | in.gr

«Ο άνδρας μου τη φοβόταν», είπε η γυναίκα και αποκάλυψε ότι η 49χρονη εικαστικός «είχε βάλει πιστόλι στο κεφάλι της Μελίνας». Ακόμα και στο κεφάλι του ίδιου της του παιδιού δηλαδή, Το παιδί είχε δε, επιλέξει να μένει με τον πατέρα του και την οικογένειά του, κάτι που σαφώς μέτρησε στην απόφαση για την επιμέλεια πριν λίγα χρόνια.

Ο 68χρονος οφθαλμίατρος, αμέσως μετά την επίθεση που δέχτηκε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Γεννηματάς”, όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και πλέον νοσηλεύεται σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με τη Βρετανίδα σύζυγό του, το θύμα χειρουργήθηκε δυο φορές και η ζωή του κινδυνεύει ακόμα.

Από το 2016, όταν ο 68χρονος γιατρός κέρδισε τη μάχη για την επιμέλεια του παιδιού, στην 49χρονη εικαστικό είχε απαγορευτεί οποιαδήποτε σχέση με το παιδί.

Η σύζυγος του γιατρού που δίνει μάχη για τη ζωή του, αποκάλυψε ότι η 49χρονη είχε πάει κι άλλες φορές στο σπίτι τους και πως αν ήταν και η ίδια μαζί με το σύζυγό της και το παιδί, θα είχε πυροβολήσει και εκείνη. «Μας ενοχλεί συνέχεια, χρόνια», είπε με αγανάκτηση και διερωτάται γιατί η γυναίκα αυτή είχε αφεθεί ελεύθερη από τις αρχές.

Με τη φωνή της να “σπάει”, η σύζυγος του 68χρονου οφθαλμιάτρου είπε επίσης  πως εξαιτίας του φόβου, η 12χρονη Μελίνα δεν είχε φυσιολογική ζωή και δεν μπορούσε καν να βγει να παίξει έξω ελεύθερα.