Διαψεύδονται τα περί τραυματισμών στα γυρίσματα της ταινίας «Αναλώσιμοι 4» - Τι αναφέρει το ΕΚΟΜΕ

Διαψεύδονται τελικά οι πληροφορίες για σοβαρούς τραυματισμούς στα πρώτα γυρίσματα της ταινίας «Αναλώσιμοι 4» στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Mega σήμερα το πρωί, στα γυρίσματα των «Αναλώσιμων 4» τραυματίστηκαν δύο τεχνικοί και ένας κασκαντέρ του Τζέισον Στέιθαμ.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε ότι ο πρώτος τραυματισμός έγινε στα Βασιλικά, όταν ο τεχνικός της ταινίας έπεσε από το καράβι όπου γινόταν το γύρισμα και τραυματίστηκε σοβαρά.

Ο δεύτερος τραυματισμός, όπως μεταδόθηκε, έγινε στα Διαβατά, όπου γυρίζονταν σκηνές της ταινίας με φόντο τα πετρέλαια. Εκεί ο κασκαντέρ τραυμάτισε με όχημα έναν οπερατέρ, όταν έκανε όπισθεν και τον παρέσυρε, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, ένας άλλος κασκαντέρ τραυματίστηκε την ώρα που έκανε παρκούρ, από αμάξι σε αμάξι.

Ωστόσο, ο πρόεδρος του ΕΚΟΜΕ (Εθνικό Κέντρο Οπτικών Μέσων και Επικοινωνίας) Πάνος Κουάνης διέψευσε, σύμφωνα με την ΕΡΤ, τις σχετικές πληροφορίες, ενώ σημειώνει ότι αναμένεται και σχετική ανακοίνωση εντός της ημέρας από την εταιρεία παραγωγής.

Σε πλήρη εξέλιξη συνεχίζονται απρόσκοπτα τα γυρίσματα

Σε κάθε περίπτωση τα γυρίσματα των «Αναλώσιμων 4» συνεχίζονται κανονικά στη Θεσσαλονίκη από τη Δευτέρα στους χώρους που έχει επιλέξει και διαμορφώσει η παραγωγή ανατολικά και δυτικά της πόλης.