Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Ιωάννας Παλιοσπύρου μετά τη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι - Βρέθηκε στην Εβδομάδα Μόδας (Εικόνες)

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τη δίκη για την επίθεση με το βιτριόλι, υπόθεση η οποία συγκλόνισε το πανελλήνιο, έκανε σήμερα η Ιωάννα Παλιοσπύρου, δίνοντας μήνυμα δύναμης.

Η ίδια ήταν προσκεκλημένη στην Εβδομάδα Μόδας, στο Ζάππειο και εμφανίστηκε δημοσίως για πρώτη φορά μετά την απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, το οποίο επέβαλε στην Έφη Κακαράντζουλα, η οποία της επιτέθηκε με βιτριόλι τον Μάιο του 2020, κάθειρξη 15 ετών και τριών μηνών.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου εμφανίστηκε με μια κομψή μαύρη ολόσωμη φόρμα και φωτογραφήθηκε και με την Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία έχει σταθεί στο πλευρό της την έχει στηρίξει όλο αυτό το διάστημα που έδινε και εξακολουθεί να δίνει τον προσωπικό της αγώνα.

«Η πιο όμορφη φίλη μου Ιωάννα Παλιοσπύρου!! Σε ευχαριστώ πολύ που με τίμησες απόψε αγαπημένη μου. Η ζωή συνεχίζεται και είναι πανέμορφη όπως και εσύ», έγραψε στο Instagram ο Χάρης Σιανίδης.

Παράλληλα, η Αννίτα Ναθαναήλ σε stories της στο στο Instagram, έγραψε: «Πρώτη δημόσια εμφάνιση. Η ζωή συνεχίζεται με υπομονή και αισιοδοξία», σημειώνοντας ότι η Ιωάννα Παλιοσπύρου εμφανίστηκε «νιώθοντας ξανά όπως παλιά».