«Εμφανίστηκε» ο Τάσος Ξιαρχό - «Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω-Παρακαλούσα τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή» έγραψε στο TikTok

Σημεία ζωής έδωσε αργά το απόγευμα της Δευτέρας ο χορογράφος Τάσος Ξιαρχό, ανεβάζοντας βίντεο στο TikTok, το οποίο στην συνέχεια κατέβασε, δείχνοντας ότι βρίσκεται εν ζωή, αφού προηγουμένως απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει με χάπια.

Την ώρα που σε εξέλιξη βρίσκεται η αναζήτηση της ΕΛ.ΑΣ. για τον Τάσο Ξιαρχό, ο οποίος απειλούσε να αυτοκτονήσει μετά την τεράστια κατακραυγή για τα σχόλια σε βάρος νεαρής κοπέλας, ο γνωστός χορογράφος ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok.

«Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω, θέλει πολλά κότσια. Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα, αλλά να καταδικάζουμε. Για περίπου μια ώρα ήμουν αναίσθητος, παρακαλώντας τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή. Μέσα στους θάμνους. Δεν έχω κατάθλιψη, αντιθέτως είναι ένας χαρούμενος τύπος, που μεγάλωσε κακά στραβά, αλλά τώρα κάνει πολλά καλά. Δυστυχώς, τα λίγα κακά βγαίνουν μπροστά, αυτά προβάλλει η τιβί και ο κόσμος. Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι, μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη», έγραψε ο γνωστός χορογράφος.

«Όταν αποφασίσετε να στείλετε σε κάποιον την ευχή: Εύχομαι να πεθάνεις, τότε σκεφτείτε αν όντως αξίζει. Όταν εσείς πράξετε λάθος, να εύχεστε κάποιος να σας χαϊδέψει την πλάτη και όχι να σας ευχηθεί να πεθάνετε. Η συγγνώμη φίλοι μου δεν είναι μόνο λόγια. Και σήμερα ο τρόπος μου δεν είναι για να σας παραπλανήσω. Πολλοί θα πουν: Αυτός ψέματα το έκανε, για να τον λυπηθούν. Ε, τότε όσοι σκέφτηκαν έτσι, σκέφτονται κακοπροαίρετα», έγραψε στη συνέχεια.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα μέσα στη μέρα ένας γνωστός του Τάσου Ξιαρχό ειδοποίησε την Αστυνομία ότι ο χορογράφος είπε ότι έχει πάρει χάπια και απειλεί να αυτοκτονήσει. Άμεσα κινητοποιήθηκε η ΕΛ.ΑΣ., τον εντόπισε στο αυτοκίνητό του, του έκανε σήμα να σταματήσει, ωστόσο εκείνος παραβίασε δύο φανάρια και εξαφανίστηκε.

Το αυτοκίνητό του εντοπίστηκε λίγο αργότερα στο Μενίδι, κοντά στο πατρικό του σπίτι, ωστόσο ο Τάσος Ξιαρχό έφυγε τρέχοντας από το σημείο και αγνοείται. Στις έρευνες, που γίνονταν στο Μενίδι, συμμετείχε τόσο η ΕΛ.ΑΣ. όσο και η ΕΜΑΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγη ώρα αργότερα, ο Τάσος Ξιαρχό έστειλε μήνυμα σε φιλικό του πρόσωπο, λέγοντας ότι είναι καλά στην υγεία του.

20211101_181902

Τι προηγήθηκε

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, μετά το βίντεο που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Τάσος Ξιαρχό από έξοδό του, στο οποίο χλεύαζε κοπέλα που καθόταν στο διπλανό τραπέζι επειδή, όπως ανέφερε, είχε παραπάνω κιλά και φορούσε ριγέ μπλουζάκι.

Δεδομένου ότι ο χορογράφος έχει χιλιάδες ακολούθους στο instagram, η κοπέλα γρήγορα άκουσε με τα αυτιά της και είδε με τα μάτια της ότι εν αγνοία της έγινε αντικείμενο χλευασμού.

Η νεαρή κοπέλα του έστειλε μάλιστα και μήνυμα, λέγοντας «ευχαριστώ για το σχόλιο ότι είμαι χοντρή και δεν θα έπρεπε να φοράω ρίγες. Την επόμενη φορά να με κάνεις και ταγκ μην είσαι μόνο εσύ ο σχολιαστής. Σε συγχωρώ γιατί ήσουν μεθυσμένος μαζί με την άλλη κοπέλα και προφανώς δεν έχεις όριο. Αν θες μπορώ να σου δώσω την μπλούζα που φορούσα σαν αδύνατος που είσαι να την φορέσεις και να την αναδείξεις καλύτερα από το χοντρό κορμί μου».

Η ίδια, μιλώντας στον  ΑΝΤ1, επεσήμανε μεταξύ άλλων, πως δεν την καλύπτει η συγγνώμη του χορογράφου, ενώ δήλωσε πως δεν σκέφτεται να κινηθεί νομικά εναντίον του.