Πέθανε ο Αλέξης Μανθεάκης - Υπήρξε εκπρόσωπος Τύπου της Αθηνάς Ωνάση

Έφυγε από τη ζωή, όπως έγινε γνωστό το Σάββατο 30/10/2021, ο Αλέξης Μανθεάκης, ο οποίος ήταν ευρέως γνωστός στην ελληνική κοινωνία, καθώς στο παρελθόν είχε διατελέσει εκπρόσωπος Τύπου της Αθηνάς Ωνάση. Ο Αλέξης Μανθεάκης πέθανε σε ηλικία 68 ετών.

Πέθανε ο Αλέξης Μανθεάκης - Ήταν πρώην εκπρόσωπος Τύπου της Αθηνάς Ωνάση | Έθνος

Τα τελευταία χρόνια ο Αλέξης Μανθεάκης είχε αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και είχε αφιερωθεί εξ ολοκλήρου στη συγγραφή βιβλίων. Πριν από  λίγα χρόνια είχε κυκλοφορήσει το βιβλίο «Αθηνά: στο μάτι του κυκλώνα», το οποίο ουσιαστικά ήταν «μια εκ των έσω μαρτυρία για τη ζωή της πλουσιότερης κοπέλας στον κόσμο».

Πέθανε ο Αλέξης Μανθεάκης, εκπρόσωπος Τύπου της οικογένειας Ωνάση στην Αθήνα

 

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/in_article/public/article-images/2021-10/anarttisi-gia-thanato-mantheaki.jpg.webp?itok=18Dt0NTb

Την είδηση του θανάτου του, γνωστοποίησε εκ μέρους της οικογένειας Αλέξη Μανθεάκη, με συγκινητική ανάρτησή του στο Facebook, ο Κυριάκος Μαριδάκης, Πρέσβης στην εταιρεία Hellenic Institute of Cultural Diplomacy.

 

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/in_article/public/article-images/2021-10/anartisi-thanatos-mantheaki-2.jpg.webp?itok=vvxTqPqT