Το κέφι άναψε για τα καλά σε γαμήλιο γλέντι στην Κρήτη - «Ξήλωσαν» μέχρι και τα πλακάκια με κομπρεσέρ (Video)

Ένα αρκετά διαφορετικό από τα συνηθισμένα γαμήλιο γλέντι στήθηκε στα Μάλια της Κρήτης, με τους φίλους του ζευγαριού, έχοντας σπάσει ό,τι θα μπορούσε κανείς να σπάσει, να στρέφονται ακόμη και στα πλακάκια της πίστας.

Λίγες ώρες μετά τον πολιτικό γάμο που τον ένωσε με την αγαπημένη του, ο γαμπρός χορεύει ζεϊμπέκικο στην πίστα και γιορτάζει την ευτυχία του. Ο φίλος του, επιθυμώντας να αποδείξει ότι τα γλέντια στην Κρήτη είναι πάντα ιδιαίτερα και ξεχωριστά, αντί να πετάξει πιάτα στα πόδια του γαμπρού, με την βοήθεια ενός κομπρεσέρ «ξήλωσε» ακόμα και τα πλακάκια της πίστας.

Παράλληλα, ένας τρίτος άνδρας σπάει μία μεγάλη πήλινη γλάστρα, πάνω στα σπασμένα πλακάκια που έχουν μαζευτεί, με το σχετικό βίντεο να γίνεται μέσα σε λίγες ώρες viral στο TikTok. Το σκηνικό παραπέμπει στην ταινία «Όλα είναι δρόμος» και συγκεκριμένα, στην ιστορική σκηνή με την ατάκα «Ηλία ρίχ’το», όπου ο πρωταγωνιστής αποφασίζει να γλεντήσει με τον δικό του τρόπο, γκρεμίζοντας το κέντρο νυχτερινής διασκέδασης. Εξ’ ου και το χαρακτηριστικό τραγούδι που συνοδεύει το βίντεο.

 

@michalischarkiolakis##funny ##crete ##wedding ##forfun ##zeimpekiko ##malia ##glenti ##weddingtiktok ##weddingcomedy ##weddingincrete♬ πρωτότυπος ήχος – Μιχάλης Χαρκιολάκης

Το μέγεθος της ζημιάς και το κόστος της δεν φαίνεται μάλιστα να αποτελεί αντικείμενο προβληματισμού για κάποιον. Ο γαμπρός, μιλώντας στο protothema.gr, αναφέρει πως στην Κρήτη αυτά δεν τα υπολογίζουν: «Εδώ που μένουμε, είμαστε όλοι μια οικογένεια, δεν υπάρχει θέμα για το ποιος πληρώνει και ποιος όχι, το κάναμε πάνω στο γλέντι».

Tο ξενοδοχείο στο οποίο έλαβε χώρα το γαμήλιο γλέντι, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα, ανήκει στη νύφη. «Εμείς τα κάνουμε συχνά αυτά, απλά τώρα έτυχε να πάρει διαστάσεις. Έχουμε κάνει πολλά τέτοια γλέντια, αλλά δεν είναι για την δημοσιότητα, τα κάνουμε για εμάς», εξηγεί ο γαμπρός.