Με λευκές μάσκες οι φίλες της Ιωάννας έξω από το δικαστήριο - «Ελπίζω τα θύματα βίας να βρουν στο πρόσωπό μου την ελπίδα» (Εικόνες)

Την αλληλεγγύη τους προς την Ιωάννα Παλισπύρου εξέφρασαν για ακόμη μια φορά οι φίλες της με μια συμβολική κίνηση, καθώς με λευκές μάσκες τη συνόδευσαν στην έξοδο του δικαστηρίου.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δήλωσε ικανοποιημένη από την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου που επέβαλε την ποινή των 15 ετών και τριών μηνών στην Έφη Κακαράντζουλα, στέλνοντας παράλληλα και ένα ηχηρό μήνυμα προς τις κακοποιημένες γυναίκες και όλα τα θύματα βίας.

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από την απόφαση του δικαστηρίου. Έτσι βρίσκω τη δύναμη να επικεντρωθώ στην αποκατάσταση της υγείας μου και να συνεχίσω τον αγώνα μου», ανέφερε σε δήλωσή της προς τους δημοσιογράφους η Ιωάννα μετά το τέλος της δίκης.

«Να ευχαριστήσω θέλω δημόσια κάποιους ανθρώπους που είναι κοντά μου. Eυχαριστώ την ελληνική Δικαιοσύνη, τους δικηγόρους μου τον κ. Λύτρα και τον κ. Αλεξανδρή, την ελληνική αστυνομία που εξιχνίασε την υπόθεση και οδήγησε την ένοχη ενώπιον της Δικαιοσύνης. Ευχαριστώ τη κυρία Καλοφώνου τη γιατρό μου», προσέθεσε.

«Ελπίζω oι γυναίκες και όλα τα θύματα βίας και οι κακοποιημένες γυναίκες να βρουν στο πρόσωπό μου την ελπίδα, ώστε να μη φοβούνται και να υπερασπίζονται τον εαυτό τους και να μάχονται για τα δικαιώματά τους και θα προσπαθήσω να είμαι δίπλα σε όποιον με χρειαστεί, για να τον βοηθήσω σε ό,τι χρειαστεί», σημείωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στις δηλώσεις της μετά το άκουσμα της απόφασης.