Συντετριμμένη η Μαίρη Γεννηματά - Συνόδευσε τη σορό της αδελφής της & ζήτησε να μείνει για λίγο μόνη μαζί της

Μία άλλη Γεννηματά, συγκινητική και συντετριμμένη,  η Μαίρη συνόδευσε το πρωί τη σορό της αδελφής της Φώφης στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών.

Κηδεία Φώφης Γεννηματά: Συντετριμμένη η αδερφή της, Μαίρη – Ζήτησε να μείνει μόνη μέσα στη Μητρόπολη | Gossip-tv.gr

 

Η Μαίρη Γεννηματά καλείται για τρίτη φορά να αποχαιρετήσει ένα πρόσωπο από την οικογένειά της που έφυγε από καρκίνο. Μετά τη μητέρα της Κάκια, τον πατέρα της Γιώργο, τώρα αποχαιρετά πρόωρα και την αδελφή της Φώφη.

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/big_article_image/public/2021-10/adelfi-fofis-kideia.jpg.webp?itok=K0eLQfVg

Συγκλονισμένη η Μαίρη Γεννηματά ζήτησε να μείνει για λίγα λεπτά μόνη με την αδελφή της στο παρεκκλήσι, προτού αυτό ανοίξει για το πλήθος που συρρέει εκεί για το λαϊκό προσκύνημα, το ύστατο χαίρε, το αντίο. Ένα τελευταίο ημίωρο, σιωπή και μνήμης για τον δικό τους, αποχαιρετισμό και τη σύνδεση της, με τους απόντες.

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/in_article/public/article-images/2021-10/adelfi-gennimatas-kideia.jpg.webp?itok=8izm9bTe

Η Μαίρη Γεννηματά, υπήρξε ακλόνητο στήριγμα της αδελφής της, σε όλη της τη ζωή. Δυνατός συμπαραστάτης στην γενναία μάχη της Φώφης Γεννηματά επί 14 χρόνια με τον καρκίνο και δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό της, στον «Ευαγγελισμό» τις 14 ημέρες της νοσηλείας της.