Πυροβολισμοί στην Κηφισιά: Με στολή αστροναύτη ο δράστης - Αυτοσχέδια δρεπάνια στο σπίτι του

Φωτογραφίες από την στολή αστροναύτη που φορούσε την ώρα που σκότωνε τον εργάτη του φυσικού αερίου στην Κηφισιά έρχονται στο φως της δημοσιότητας, για ένα τραγικό γεγονός που συντάραξε το πανελλήνιο

Όταν μάλιστα οι αστυνομικοί ενημέρωναν τους προϊσταμένους τους ότι ο δράστης της στυγνής αυτής δολοφονίας φορούσε τη συγκεκριμένη στολή, κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ένας τόσο βαριά ψυχασθενής άνθρωπος κυκλοφορούσε ελεύθερος.

Στην έρευνα που έκαναν λίγο αργότερα οι αστυνομικοί στο σπίτι του εντόπισαν σπαθιά, μαχαίρια και αυτοσχέδια δρεπάνια ενώ ο ίδιος συνέχιζε να μιλάει για τον σατανά και για τα μάγια που του είχαν κάνει.

Ο δράστης τραυμάτισε τον έναν εργαζόμενο στην κοιλιακή χώρα και τον άλλον στην πλάτη. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ωστόσο ο ένας δεν τα κατάφερε και κατέληξε παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης έμενε σε πολυκατοικία στην οδό Σκουφά και είναι περίπου 40 ετών. Πήρε όπλο, κατέβηκε από το σπίτι του, περπάτησε περίπου 50 μέτρα και έφτασε στο σημείο που ήταν οι δύο εργαζόμενοι και άρχισε να πυροβολεί. Μετά επέστρεψε σπίτι του και ανέβηκε στην ταράτσα.

Όταν έφτασε η αστυνομία στο σημείο που σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί, οι γείτονες υπέδειξαν που μένει ο ένοπλος και τον συνέλαβαν στην πιλοτή της πολυκατοικίας.
Εκεί ακούστηκε να φωνάζει:

«Με έχουν δέσει με μαύρη μαγεία. Με έβαλε ο Σατανάς να το κάνω»!

Ο κατηγορούμενος που, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, κρατείται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής.