Το χαριτωμένο απρόοπτο σε διαδικτυακή συζήτηση που συμμετείχε η Ντ. Μπακογιάννη - «Παρενέβη» ο σκύλος της (Video)

Ένα χαριτωμένο απρόοπτο περιστατικό σημειώθηκε χθες, κατά τη διάρκεια διαδικτυακής συζήτησης στην οποία συμμετείχε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Μπακογιάννη ανακοίνωσε χθες, μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στον Facebook, ότι διεγνώσθη με πολλαπλό μυέλωμα, με την ίδια να δέχεται ένα μεγάλο κύμα συμπαράστασης.

«Θεωρώ ότι ένα δημόσιο πρόσωπο που έχει κάνει χιλιόμετρα στην πολιτική έχει υποχρέωση να πει την αλήθεια και για τα θέματα υγείας του. Πρέπει να στείλει ένα μήνυμα σε όσους περνούν το ίδιο ότι δεν είναι μόνοι τους. Να τους πει ότι ο καρκίνος είναι μια αρρώστια η οποία πολεμιέται, σήμερα ακόμα περισσότερο από το παρελθόν», τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας σε δημόσια διαδικτυακή εκδήλωση που που διοργάνωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Καιρίδης

Κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής αυτής συζήτησης, υπήρξε και ένα  ιδιαιτέρως χαριτωμένο απρόοπτο. Ενώ η συζήτηση βρισκόταν σε εξέλιξη, ο σκύλος της άνοιξε την πόρτα για να βγει και η κ. Μπακογιάννη σχολίασε, γελώντας: «Συγγνώμη, είναι ο σκύλος που έχει αποφασίσει να μπαίνει και να βγαίνει όποτε θέλει». Στη συνέχεια τόνισε πως «είναι τέτοιο το μέγεθός του που δεν μπορείς, ανοίγει πόρτες, κλείνει πόρτες, μπαίνει, βγαίνει».

Δείτε το χαριτωμένο περιστατικό από το 57:20 και μετά: