Μίνα Γκάγκα: Χάσαμε κι άλλον ανεμβολίαστο 20άρη από κορωνοϊό - Σας παρακαλώ, εμβολιαστείτε

Με ανάρτησή της στο Facebook, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα κάνει ξανά έκκληση στους πολίτες να εμβολιαστούν, με αφορμή το πρόσφατο τραγικό συμβάν του θανάτου ενός ακόμη ανεμβολίαστου 28 μόλις χρόνων στην Κομοτηνή.

«Χάσαμε 28χρονο από κορωνοϊό στην Κομοτηνή. Είναι ο τρίτος εικοσάχρονος που χάνουμε αυτή τη βδομάδα. Ήταν όλοι ανεμβολίαστοι», όπως επισημαίνει στην ανάρτησή της.

https://i0.wp.com/www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/in_article/public/article-images/2021-10/gaga-facebook.jpg.webp?w=1170&ssl=1

Και συνεχίζει: «Κάνω έκκληση, σας παρακαλώ, εμβολιαστείτε και προσέχετε! Καταλαβαίνω ότι πολλοί φοβάστε και έχετε απορίες. Επικοινωνήστε μαζί μας, με γιατρούς και το υπουργείο, θα απαντήσουμε στις απορίες σας και θα συζητήσουμε τους προβληματισμούς σας. Θα δώσω σύντομα μια αποκλειστική τηλεφωνική γραμμή και ψηφιακό τρόπο επικοινωνίας μαζί μας, είμαστε εδώ για σας».

29χρονος «έφυγε» από κορωνοϊό στα Τρίκαλα

Υπενθυμίζεται ότι ένας 29χρονος στα Τρίκαλα έχασε προχθές τη μάχη με τον κορωνοϊό, με τον δήμαρχο της πόλης, ο οποίος τον γνώριζε προσωπικά, να κάνει μία φορτισμένη συναισθηματικά ανάρτηση.

Στη φορτισμένη συναισθηματικά ανάρτησή του, ο δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου απηύθυνε έκκληση σε όλους να αντιληφθούν την σπουδαιότητα του εμβολιασμού.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Όχι και στα 29 ρε γαμώτο….
Ο Παύλος ήταν ο νεότερος υποψήφιος που είχα. Τότε μόλις 22 χρόνων.
Ο Παύλος ήταν ωραίος, δραστήριος, ευγενικός… Εξαιρετικό παιδί.
Ο Παύλος κόλλησε covid.
Ο Παύλος κηδεύεται σήμερα, σε λίγη ώρα, στα Τρίκαλα.
Να τελειώσουμε ίσως με τις μ@λακιες γύρω από την ανάγκη εμβολιασμού;».