Περπάτησε πάνω σε σκάλα για να φτάσει στο αυτοκίνητό του εν μέσω κακοκαιρίας! (Video)

Σκηνικό χάους έχει δημιουργήσει σε πολλές περιοχές της χώρας μας η επέλαση της κακοκαιρίας «Μπάλλος», με τις σφοδρές  βροχοπτώσεις να έχουν μετατρέψει τους δρόμους σε ορμητικά ποτάμια.

Πέραν των ιδιαίτερα δύσκολων καταστάσεων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες από τις πλημμύρες, πολλά βίντεο κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στα κοινωνικά δίκτυα, προκαλώντας κύμα σχολίων.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ένας πολίτη στην Θεσσαλονίκη (με βάση το σημείο που φαίνεται στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο), ο οποίος προσπάθησε να φτάσει στο αυτοκίνητό του χωρίς να βραχεί, επιστρατεύοντας κυριολεκτικά όλη του την ευρηματικότητα.

Ειδικότερα, όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο, ο άκρως προνοητικός αυτός οδηγός κατάφερε να μην βυθιστεί στα νερά που είχαν συσσωρευθεί στο σημείο, χρησιμοποιώντας ψηλή σκάλα, πάνω στην οποία ανέβηκε για να διασχίσει το δρόμο. Το σχέδιό του, όπως αποδείχθηκε, στέφθηκε με επιτυχία. Το συγκεκριμένο βίντεο αναρτήθηκε στο Twitter από τον ηθοποιό Χρήστο Σπανό.