Κακοκαιρία Μπάλλος - Λεωφόρος Κηφισίας: Δείτε βίντεο από την πλημμυρισμένη υπόγεια διάβαση στον Φάρο Ψυχικού

Σοβαρά προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων προκαλεί η ένταση της κακοκαιρίας «Μπάλος», με την κυκλοφορία να διακόπτεται σήμερα, Πέμπτη, το απόγευμα σε τμήμα της λεωφόρου Κηφισίας λόγω της συσσώρευσης μεγάλης ποσότητας νερού.

 

Έχε κλείσει συγκεκριμένα το ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα από το ύψος του Φάρου Ψυχικού και η Τροχαία πραγματοποιεί εκτροπές της κυκλοφορίας στον παράδρομο.

Επίσης λίγο πριν τις 14.00 το μεσημέρι, διεκόπη, λόγω συσσώρευσης υδάτων από τις ισχυρές βροχοπτώσεις, η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Ποσειδώνος στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα και από το ύψος της διχάλας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Συγγρού.

 

Δείτε σε βίντεο την κατάσταση στη λεωφόρο Κηφισίας, όπου διεκόπη η κυκλοφορία στον κόμβο του Φάρου Ψυχικού, με την Τροχαία να κατευθύνει τους οδηγούς στους παρακείμενους παραδρόμους.

 

 

 

Παλαιά Παραλιακή Ποσειδώνος και στα δύο ρεύματα

 

Παράλληλα, λόγω συσσώρευσης υδάτων έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην Παλαιά Παραλιακή Ποσειδώνος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από το ύψος της Θησέως έως τη Χρυσοστόμου Σμύρνης, στην περιοχή του Μοσχάτου.

Ακόμη, λόγω συσσώρευσης νερού διακόπηκε, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η κυκλοφορία των οχημάτων σε σημεία του Μαρκόπουλου. Συγκεκριμένα, στη διασταύρωση των οδών Μαρκόπουλου και Ελπίδος και στην οδό Λ. Κατσώνη, από τη γέφυρα Βρυούλων έως την οδό Περικλέους.

Διακοπή κυκλοφορίας και στην οδό Ολυμπιονικών στα Γλυκά Νερά και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από την Λαυρίου έως την Σπάτων.

 

Κανονικά διεξάγονται τα δρομολόγια στον ΗΣΑΠ

Κανονικά διεξάγονται τα δρομολόγια στον ΗΣΑΠ (γραμμή 1 Μετρό).

Σύμφωνα με την ΣΤΑΣΥ αποκαταστάθηκε η συγκοινωνία σε όλο το δίκτυο της γραμμής (Κηφισιά -Πειραιάς).