Μήνυμα του 112 και στη Θεσσαλονίκη για την επέλαση της κακοκαιρίας «Μπάλλος»

Μήνυμα από το 112 εστάλη λίγο μετά το μεσημέρι της Πέμπτης 14 Οκτωβρίου 2021, λόγω της κακοκαιρίας «Μπάλλος», που πλήττει τη χώρα και στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το grtimes, εστάλη η εξής ειδοποίηση: «Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας – ΓΓΠΠ 14-10-2021 13:12. Προειδοποίηση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή σας. Αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις, περιοχές που έχουν ή μπορεί να πλημμυρίσουν.

Οδηγίες προστασίας: https://www.civilprotection.gr/en/all-guidelines#! Civil Protection Greece».

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/in_article/public/article-images/2021-10/112-thessaloniki-.jpg.webp?itok=HQn1-aQs

Σημειώνεται πως η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας στέλνει μηνύματα σε περιοχές που πλήττονται από επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, ζητώντας από τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις σε περιοχές που έχουν πλημμυρίσει ή που μπορεί να πλημμυρίσουν και να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των Αρχών.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους της Αττικής ενώ χθες εστάλη σχετικό μήνυμα στη Δυτική Ελλάδα.