Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά σε υπόγειο τράπεζας στην οδό Σταδίου

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο δεύτερο υπόγειο του κτιρίου τράπεζας στην οδό Σταδίου 40, στη Στοά Νικολούδη.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, επρόκειτο για μια μικρή εστία σε δωμάτιο του υπογείου που εκδηλώθηκε πιθανότατα σε μπαταρίες αλλά λόγω του πολύ πυκνού καπνού οι πυροσβέστες αντιμετώπισαν δυσκολίες γι αυτό χρειάστηκε η επέμβαση και δυο ειδικών οχημάτων για την απομάκρυνση του καπνού.

Σημειώνεται ότι συναγερμός σήμανε νωρίτερα στην πυροσβεστική υπηρεσία, καθώς μαύροι καπνοί «τύλιξαν» υποκατάστημα τράπεζας που στεγάζεται στη Στοά Νικολούδη στο κέντρο της πόλης.

Αν και λίγο πριν τις 8 το βράδυ η πυροσβεστική κατάφερε να θέσει τη φωτιά υπό μερικό έλεγχο, δυνάμεις εξακολουθούν να παραμένουν στον σημείο.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα. Με αφορμή τη φωτιά, έκλεισαν δρόμοι γύρω από τη στοά, με συνέπεια να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Ο καπνός έβγαινε από το δεύτερο υπόγειο της τράπεζας όμως σύμφωνα και πάλι με την πυροσβεστική δεν εντοπίστηκε εστία πυρκαγιάς.