Ραγδαίες εξελίξεις στο έγκλημα των Γλυκών Νερών - Μέσω Κίνας θα λυθεί ο γρίφος της κάρτας μνήμης από την κάμερα

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν από τον  σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα στη μεζονέτα όπου διέμεναν στα Γλυκά Νερά, καθώς μέσω Κίνας φαίνεται ότι θα λυθεί ο γρίφος με την κάρτα μνήμης από την κάμερα που είχε τοποθετηθεί στο σαλόνι του σπιτιού, για να διαπιστωθεί αφαιρέθηκε πριν ή μετά τη δολοφονία της άτυχης κοπέλας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, οι ειδικοί δεν κατάφεραν να καταλήξουν στο πότε ακριβώς αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης από την κάμερα, αν δηλαδή αυτό έγινε πριν ή μετά τη δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Όπως ανέφερε το ίδιο ρεπορτάζ, ο γρίφος για τον χρόνο αφαίρεσης της κάρτας θα δοθεί στην Κίνα, καθώς τα εγκληματολογικά εργαστήρια αδυνατούν να απαντήσουν στον ανακριτή για την ακριβή ώρα.

Έτσι, ζητήθηκε άδεια και αποφασίστηκε τα στοιχεία να πάνε στην Κίνα, όπου βρίσκεται η μητρική εταιρεία που κατασκεύασε την κάμερα, προκειμένου να δοθούν οι απαντήσεις για την ακριβή ώρα αφαίρεσης της κάρτας μνήμης.