Ξύπνησε από το κώμα ο εξάχρονος Φώτης μετά το ατύχημα με το καρτ στην Πάτρα

Ιδιαιτέρως ευχάριστα νέα έρχονται από την Πάτρα για τον 6χρονο Φώτη που χτυπήθηκε σε αγώνα επίδειξης καρτ την περασμένη Κυριακή.

Ο 6χρονος Φώτης,  όπως μεταδίδει το tempo24.gr, ξύπνησε το απόγευμα της Πέμπτης από το κώμα που βρισκόταν, μετά την αποσωλήνωση που έκαναν οι γιατροί. Κοντά του βρίσκονται οι γονείς του, που του έδειξαν μάλιστα και τις ζωγραφιές των συμμαθητών του.

Σύμφωνα με το το τοπικό μέσο ,ο μικρός έχει αρχίσει και κινεί πόδια και χέρια, ωστόσο ακόμη δεν μπορεί να μιλήσει, κάτι που αναμένεται να γίνει αργότερα.

Με χρώματα και δεκάδες ευχές έχει γεμίσει το δωμάτιο του 6χρονου Φώτη, ο οποίος τραυματίστηκε την περασμένη Κυριακή όταν κατά την διάρκεια των αγώνων καρτ συγκρούστηκαν δυο οχήματα με συνέπεια το ένα να καταλήξει στα προστατευτικά κάγκελα και να τον χτυπήσει.

patra_1

Ο Φώτης έχει δίπλα του από την πρώτη στιγμή της περιπέτειας του όλο το ιατρικό προσωπικό της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, με επικεφαλής τον Ανδρέα Ηλιάδη που δίνουν μαζί του από την πρώτη στιγμή την “μάχη”.

Οι συμμαθητές του του εύχονται να επιστρέψει γρήγορα γερός και δυνατός. Τις φωτογραφίες δημοσίευσε ο Διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων, Ανδρέας Ηλιάδης με το εξής μήνυμα: «Πάμε Φώτη μας… Όλη η Ελλάδα μαζί σου! Όλοι σου οι συμμαθητές σου λένε Πάμε Φώτη».

Πηγή πληροφοριών: tempo24.news