Παραδόθηκε στις ολλανδικές αρχές ο Ρουμάνος πρώην σύντροφος της 42χρονης που βρέθηκε τσιμεντωμένη στην Κυπαρισσία

Στα χέρια των ολλανδικών αρχών βρίσκεται ο 39χρονος Ρουμάνος, φερόμενος ως δράστης, της στυγερής δολοφονίας 42χρονης ομοεθνούς του-πρώην συντρόφου του, η οποία βρέθηκε τσιμεντωμένη στην αυλή του σπιτιού που έμεναν μαζί στην Κυπαρισσία.

Την είδηση αυτή γνωστοποίησε ο συνήγορος του καταζητούμενου, Βασίλης Νούλεζας, μιλώντας σήμερα στον Alpha.

Ο 39χρονος Ρουμάνος φέρεται να επικοινώνησε σήμερα το πρωί με τον συνήγορό του, ο οποίος τον έπεισε να παραδοθεί στις ολλανδικές Αρχές. Ο ίδιος απάντησε πως θα πήγαινε τη νυν σύντροφό του στο αεροδρόμιο του Αϊντχόφεν, προκειμένου να αναχωρήσει για Βουκουρέστι και στη συνέχεια θα έθετε εαυτόν στη διάθεση των αστυνομικών αρχών.

Αν και στην αρχή δεν είχε επιβεβαιωθεί, λίγο μετά διαπιστώθηκε ότι ο Ρουμάνος παραδόθηκε στις αρχές στο αεροδρόμιο του Αϊντχόβεν στην Ολλανδία, οι οποίες και τον οδηγήσουν ενώπιον του εισαγγελέα της πόλης.

Αυτός και θα επιληφθεί έτσι ώστε να εκτελεστεί το διεθνές ένταλμα σύλληψης που υπάρχει σε βάρος του Ρουμάνου και έτσι να εκδοθεί αυτός στην Ελλάδα.

Σε βάρος του 42χρονου, ο οποίος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν την αστυνομία για ενδοοικογενειακή βία, έχει εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της 42χρονης πρώην συντρόφου του, Μόνικας Γκιους.

O 39χρονος πρώην σύντροφος της άτυχης γυναίκας, που βρέθηκε θαμμένη κάτω από τσιμέντο στην αυλή του σπιτιού όπου διέμενε, στην Κυπαρισσία, είναι κατά τους αστυνομικούς ο βασικός ύποπτος στην υπόθεση.

Η 42χρονη, που διέμενε εδώ και 20 χρόνια στην Κυπαρισσία, αγνοείτο από τον περασμένο Φεβρουάριο. Στο συγκεκριμένο σπίτι έμενε πριν από καιρό ο πρώην σύντροφός της, ωστόσο είχε φύγει εδώ και καιρό στο εξωτερικό.