«Την έπιασαν την ώρα που πετούσε την κοκαΐνη στην τουαλέτα»-Πώς οι αρχές έφτασαν στα ίχνη της παίκτριας του «Power of Love»

Στη σύλληψη γνωστής παίκτριας του ριάλιτι Power of Love Ε.Π και του  32χρονου συντρόφου της Δ.Ρ προχώρησαν οι αρχές το απόγευμα της Πέμπτης για υπόθεση που σχετίζεται με ναρκωτικά, με τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών  να ψάχνουν να βρουν τον ρόλο του συντρόφου του γνωστού μοντέλου στην υπόθεση, καθώς ο ίδιος εντοπίστηκε και συνελήφθη με βαλίτσα που περιείχε σχεδόν 8 κιλά κοκαΐνης.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν από πού προήλθαν τα ναρκωτικά και για ποιον προορίζονταν.

Ο σύντροφος του 28χρονου μοντέλου υποστηρίζει πως ο ίδιος, χωρίς συνεργό, μετέφερε την ποσότητα των ναρκωτικών, καθώς υποχρεώθηκε, παίρνοντας κατ’ ουσίαν πάνω του την ευθύνη, αν και η ΕΛΑΣ θεωρεί το μοντέλο ως τον «εγκέφαλο» της δράσης.

Όπως μετέδωσε το Mega, μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι του ζευγαριού στο Παγκράτι βρέθηκε 0,1γρ. κοκαϊνης στο μπάνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., τη στιγμή της εφόδου, οι αστυνομικοί έπιασαν την πρώην παίκτρια του «Power Of Love» να πετάει τα ναρκωτικά στην τουαλέτα του σπιτιού της.

Πώς έφτασαν στα ίχνη του μοντέλου

Σύμφωνα με το Mega, για τα δύο αυτά άτομα υπάρχουν πληροφορίες ότι είναι, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, μέλη ενός μεγαλύτερου κυκλώματος, το οποίο φαίνεται ότι διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών, τόσο στο κέντρο της Αθήνας, όσο και στα Νότια Προάστια.

Όταν έφτασαν οι πληροφορίες στα χέρια της αστυνομίας τέθηκε σε παρακολούθηση ο 32χρονος σύντροφος του μοντέλου, με τους αστυνομικούς να τον εντοπίζουν στη Νέα Σμύρνη, απ’ όπου και ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης.

 «Εγώ μετέφερα τα ναρκωτικά» αναφέρει ο 32χρονος σύντροφός της

Ο 32χρονος σύντροφος του μοντέλου υποστηρίζει, μέσω του συνηγόρου του, ότι ο ίδιος, χωρίς συνεργό, μετέφερε την ποσότητα των ναρκωτικών, καθώς υποχρεώθηκε. Παράλληλα, ισχυρίζεται ότι η συγκατηγορούμενή του δεν είχε ιδέα ούτε εμπλοκή στο περιστατικό.

Ενόψει των εξελίξεων αυτών, ποινική δίωξη για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών από κοινού, και κατ’ εξακολούθηση από κοινού από δράστες που διακινούν ναρκωτικές ουσίες κατ’ επάγγελμα ασκήθηκε νωρίτερα από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών στο μοντέλο και τον 32χρονο σύντροφό της. Στον άνδρα ασκήθηκε επίσης δίωξη και για βία κατά υπαλλήλων, καθώς προέβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψή του.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τη σύλληψη

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της 9-9-2021, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο (2) ημεδαποί (άνδρας και γυναίκα), κατηγορούμενοι για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών. Επιπρόσθετα ο ημεδαπός κατηγορείται και για βία κατά υπαλλήλων.

Στο πλαίσιο δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση των ανωτέρω στη διακίνηση κοκαΐνης, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου Αθηνών και των Νοτίων Προαστίων, εντοπίστηκαν οι δύο ανωτέρω και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Ειδικότερα, ο ημεδαπός κατελήφθη στην περιοχή της Νέας Σμύρνης να κατέχει με σκοπό τη διακίνηση και για λογαριασμό της ημεδαπής, βαλίτσα εντός της οποίας υπήρχαν -7- αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού μικτού βάρους -7- κιλών και -827- γραμμαρίων.

Ο ανωτέρω προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο από τους αστυνομικούς, προέβαλε σθεναρή αντίσταση, χτυπώντας τους με τα χέρια και τα πόδια του.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία στην Αθήνα, κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού συσκευασία με κοκαΐνη βάρους -0,1- γραμμαρίου.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

ποσότητα κοκαΐνης βάρους -7.827,1- γραμμαρίων
ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
το χρηματικό ποσό των -5.050- ευρώ
Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
δίκυκλη μοτοσυκλέτα
-3- συσκευές κινητής τηλεφωνίας

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.