Εξελίξεις στο «θρίλερ» του θανατηφόρου τροχαίου του Mad Clip-Εμφανίστηκε ο οδηγός του Audi R8 που έψαχναν οι αρχές

Σημαντική εξέλιξη στο «θρίλερ» του θανατηφόρου τροχαίου που στοίχισε τη ζωή στον γνωστό τράπερ Mad Clip, καθώς στην Αστυνομία παρουσιάστηκε αυτοβούλως ο οδηγός του AUDI R8, τον οποίο αναζητούσαν οι Αρχές, θεωρώντας ότι ενδέχεται να σχετίζεται με το δυστύχημα.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, ο άνδρας ήταν στο αυτοκίνητο μέσα με την σύντροφό του και επέστρεφε από νυχτερινή διασκέδαση και όσα είπε στις Αρχές συμπίπτουν με τα στοιχεία που είχαν ήδη οι αστυνομικοί στη διάθεσή τους.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο οδηγός του Audi είπε στους αστυνομικούς πως «κράτησα απόσταση ασφαλείας από το άλλο αυτοκίνητο για να μην δημιουργήσω πρόβλημα».

Υπενθυμίζεται ότι ο Mad Clip, κατά κόσμον Πίτερ Αναστασόπουλος, επέστρεψε από γάμο φίλο του, όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε μια κολώνα και στη συνέχεια σε ένα δέντρο.

Νωρίτερα η ΕΛ.ΑΣ είχε εκδώσει ανακοίνωση, στην οποία αναφερόταν στον οδηγό του AUDI, καθώς τον αναζητούσε προκειμένου να δώσει κατάθεση για το τραγικό τροχαίο.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Την 02.09.2021 και περί ώρα 02.15΄, στην οδό Αθηνάς (παραλιακή λεωφόρος), στο ύψος της συμβολής της με την οδό Φανερωμένης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, περιοχής Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, έλαβε χώρα θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα .

Στο πλαίσιο της διενεργούμενης προανάκρισης, αναζητούνται πληροφορίες για Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας AUDI , μοντέλου R 8, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας κίτρινου χρώματος και πιθανόν κατασκευής δεξιάς θέσης οδήγησης (δεξιοτίμονο), το οποίο ανωτέρω τόπο και χρόνο κινούνταν στο χώρο του δυστυχήματος.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες που έγινε το συγκεκριμένο τροχαίο δυστύχημα ή για το εν λόγω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής στα τηλέφωνα: 210–9608000, 210-9608006, 210-9608015 και 210-9608016».

Οι εικόνες από το σημείο του δυστυχήματος πραγματικά συγκλονίζουν και μαρτυρούν ότι ο οδηγός είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα. Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο χρειάστηκαν πάνω από δύο ώρες για να απεγκλωβίσουν το σώμα του οδηγού.

Βίντεο-ντοκουμέντο από το δυστύχημα

Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει από χθες το βράδυ ένα συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο, το οποίο δείχνει το  αυτοκίνητο του Mad Clip αλλά και το Audi με τις κίτρινες πινακίδες λίγο πριν το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον διάσημο τράπερ.

Όπως φαίνεται σε αυτό τα αυτοκίνητα είναι δίπλα δίπλα και τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα με το αυτοκίνητο του Μad clip να έχει μείνει πίσω αλλά να αναπτύσσει ταχύτητα και να ξεπερνά το άλλο αυτοκίνητο και να μπαίνει στη μοιραία στροφή που του στοίχισε τη ζωή.