Θρίλερ με το δυστύχημα του γνωστού τράπερ Mad Clip-Ένα «Audi R8» ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ για πιθανή εμπλοκή στο τροχαίο

Σε θλίψη έχει βυθιστεί ο καλλιτεχνικός κόσμος μετά τον τραγικό θάνατο του γνωστού τράπερ Mad Clip σε τροχαίο τα ξημερώματα της Πέμπτης, με την  υπόθεση να εξελίσσεται σε θρίλερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο μάρκας Porsche που οδηγούσε ο 34χρονος καλλιτέχνης, ενώ κινούνταν επί της λεωφόρου Αθήνας στο Καβούρι, εξετράπη της πορείας του, στις 02:25 τα ξημερώματα, με συνέπεια τη σφοδρή πρόσκρουση σε κολώνα και στη συνέχεια σε δέντρο.

Μάλιστα, ενδεικτικό της σφοδρότητας της πρόσκρουσης είναι το γεγονός ότι το αυτοκίνητο έγινε μια άμορφη μάζα σιδερικών, ενώ η κολώνα στην οποία αρχικά προσέκρουσε το αυτοκίνητο του Mad Clip ουσιαστικά κόπηκε στη βάση της.

Η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής εξετάζει το ενδεχόμενο να εμπλέκεται και ένα δεύτερο, πολυτελές και ιδιαίτερα μεγάλης ιπποδύναμης, Ι.Χ. αυτοκίνητο στο τροχαίο δυστύχημα με θύμα το γνωστό καλλιτέχνη.

Στο πλαίσιο αυτό αναζητά στοιχεία για ένα σπορ αυτοκίνητο, μάρκας AUDI, μοντέλου R8, το οποίο έφερε πινακίδες κίτρινου χρώματος και πιθανότατα δεξιοτίμονο.

To IX μάρκας Porsche που οδηγούσε ο Mad Clip

Σε ανακοίνωσή της η τροχαία αναφέρει τα εξής:

«Την 02.09.2021 και περί ώρα 02.15΄, στην οδό Αθηνάς (παραλιακή λεωφόρος), στο ύψος της συμβολής της με την οδό Φανερωμένης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, περιοχής Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, έλαβε χώρα θανατηφόρο
τροχαίο δυστύχημα.

Στο πλαίσιο της διενεργούμενης προανάκρισης, αναζητούνται πληροφορίες για Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας AUDI, μοντέλου R8, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας κίτρινου χρώματος και πιθανόν κατασκευής δεξιάς θέσης οδήγησης (δεξιοτίμονο), το οποίο ανωτέρω τόπο και χρόνο κινούνταν στο χώρο του δυστυχήματος.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες που έγινε το συγκεκριμένο τροχαίο δυστύχημα ή για το εν λόγω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής στα τηλέφωνα: 210–9608000, 210-9608006, 210-9608015 και 210-9608016.»

Πριν το τροχαίο ο 34χρονος βρισκόταν σε γάμο φίλου του, όπως φαίνεται και από τα stories που δημοσίευε μερικές ώρες πριν το δυστύχημα.

Η είδηση έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο και ειδικά στους απανταχού φαν του Πήτερ Αναστασόπουλου, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα.