Συνελήφθη ο 21χρονος που δολοφόνησε τον 20χρονο στις Σέρρες-Τι κρύβεται πίσω από το άγριο έγκλημα

Το μεσημέρι της Τρίτης 10 Αυγούστου συνελήφθη ο 21χρονος που φέρεται να είναι ο δράστης της άγριας δολοφονίας του 20χρονου στην Άνω Καμήλα Σερρών, ένα έγκλημα που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, ο νεαρός οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών, αφού πρώτα η Αστυνομία τον εντόπισε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στον τόπο καταγωγής του, στο Λιβαδοχώρι.

Οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με τα αίτια της εν ψυχρώ δολοφονίας κάνουν λόγο για ερωτική αντιζηλία. Όπως δηλώνουν κοινοί φίλοι των δύο νέων, ο 20χρονος διατηρούσε σχέση με πρώην κοπέλα του 21χρονου. Αν και συνυπήρχαν για ώρα -χωρίς προβλήματα- στην ίδια παρέα σε πάρκο του χωριού, ξαφνικά άρχισαν να καβγαδίζουν.

Η ένταση που ακολούθησε πήρε απροσδόκητη τροπή όταν ο 21χρονος επιτέθηκε με λεπίδα στον 20χρονο. Το χτύπημα σημειώθηκε στη θωρακική κοιλότητα, με συνέπεια να επιφέρει τον ακαριαίο θάνατο του άτυχου νέου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, ο δράστης ήταν γνωστός στις αστυνομικές αρχές, καθώς τις είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν με περιπτώσεις κλοπής. Από τις πρώτες ώρες διαφυγής του, οι αστυνομικοί ήταν σίγουροι πως ήταν θέμα ωρών ο εντοπισμός και η σύλληψή του, όπως και έγινε.