Συνελήφθη 48χρονος κατηγορούμενος για συμμετοχή στην «Επαναστατική Αυτοάμυνα»

Συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας (9/8) στη Θεσσαλονίκη, μετά από ληστεία, ένας 4χρονος καταζητούμενος, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή στην οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα».

Στην σύλληψη του καταζητούμενου για την συμμετοχή του στην οργάνωση Επαναστατική Αυτοάμυνα, Δημήτρη Χατζηβασιλειάδη, προχώρησαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στην Θεσσαλονίκη.

Ο Χατζηβασιλειάδης λίγη ώρα νωρίτερα φέρεται να είχε διαπράξει ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας επί της λεωφόρου Παπανικολάου, το μεσημέρι της Δευτέρας. Λίγες ώρες αργότερα και μετά από αναζητήσεις τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Ο καταζητούμενος άνδρας αυτή τη στιγμή κρατείται και αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να μεταφερθεί στα κεντρικά της Αντιτρομοκρατικής στην Αθήνα.

Eπισημαίνεται ότι ο 48χρονος ήταν καταζητούμενος από τον Οκτώβριο του 2019, όταν μαζί με τον Βαγγέλη Σταθόπουλο επιχείρησαν να ληστέψουν κατάστημα του OΠΑΠ play στον Χολαργό. Μάλιστα, ο ίδιος είχε τραυματιστεί από το καλάζνικοφ με το οποίο όταν οπλισμένος και από τότε τα ίχνη του είχαν χαθεί.