Στον ίδιο θάλαμο με τον Λιγνάδη στις φυλακές Τρίπολης ο Φιλιππίδης-Τι είπε στον διευθυντή

Στον ίδιο θάλαμο των φυλακών Τρίπολης με τον σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη, θα βρίσκεται, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος προφυλακίστηκε καθώς βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηθοποιός που μεταφέρθηκε στον τρίτο θάλαμο των φυλακών της Τρίπολης, φέρεται να είπε στον διευθυντή των φυλακών ότι έχει αποφασίσει να καταθέσει άμεσα αίτηση αποφυλάκισης, για την ακρίβεια προσφυγή κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης που του επέβαλαν εισαγγελέας και ανακριτής.

Εάν τελικά δεν γίνει δεκτή, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η επιθυμία του είναι να παραμείνει στις φυλακές Τρίπολης, καθώς θεωρεί το περιβάλλον καλό για τον ίδιο. Στις φυλακές Τρίπολης κρατούνται κατηγορούμενοι για σεξουαλικά εγκλήματα ή εγκλήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Επισημαίνεται ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν θα είναι μόνοι τους στον Γ’ θάλαμο των φυλακών Τριπόλεως, καθώς στο συγκεκριμένο κατάστημα κράτησης όλοι είναι χωρισμένοι σε ομάδες των 18-20 ατόμων, ενώ ο συνολικός αριθμός είναι περίπου 110 κρατούμενοι.