Σήμερα το τελευταίο αντίο στον «πρίγκιπα» του λαϊκού τραγουδιού, Τόλη Βοσκόπουλο-Η παράκληση της Άντζελας Γκερέκου

Στις 15:00 το μεσημέρι της Τετάρτης, συγγενείς και φίλοι και θαυμαστές θα πουν το τελευταίο αντίο στον κορυφαίο ερμηνευτή, Τόλη Βοσκόπουλο, που έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία 81 ετών, αλλά θα μείνει για πάντα αξέχαστος και «ανεπανάληπτος».

Από τις 12 το μεσημέρι η σορός του πολυαγαπημένου τραγουδιστή θα βρίσκεται στην ειδική κλιματιζόμενη αίθουσα του κοιμητηρίου του Α’ Νεκροταφείου, προκειμένου να έχουν την ευκαιρία να τον αποχαιρετήσουν οι δικοί του, ενώ στην τελετή θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 3 το μεσημέρι, στο παρεκκλήσι των Αγίων Θεοδώρων, που βρίσκεται εντός του Α’ Νεκροταφείου.

Σημειώνεται ότι η κηδεία του Τόλη Βοσκόπουκου θα πραγματοποιηθεί, τιμής ένεκεν, με δημοτική δαπάνη μετά από απόφαση του Δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη. «Ο πρίγκιπας ξεκίνησε σήμερα για το τελευταίο του ταξίδι. Μοναδικός σε όλα του, έγραψε τη δική του ιστορία στο ελληνικό τραγούδι και ήταν πάντα εκεί. Στη χαρά, στη λύπη, στην αγάπη. Καλό ταξίδι Τόλη. Ανεπανάληπτος» ήταν το μήνυμα του Δημάρχου Αθηναίων για την απώλεια του τραγουδιστή.

Η παράκληση της συζύγου του, Άντζελας Γκερέκου, για την κηδεία

H σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου, Άντζελα Γκερέκου, μέσω ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ζητά από όσους παρευρεθούν στην κηδεία, να τηρήσουν όλους τους κανόνες δημόσιας υγείας για την πανδημία.

«Στις 15:00 το τελευταίο αντίο στον Τόλη μας ,στο πρώτο νεκροταφείο!!! Θέρμη παράκληση να τηρηθούν οι κανόνες δημόσιας υγείας για την προστασία όλων! Σας ευχαριστούμε θερμά για όλα!!», αναφέρει χαρακτηριστικά η Άντζελα Γκερέκου.