Κ. Μπακογιάννης: “Λέτε ψέματα γιατί τρέφεστε με την αποτυχία της πόλης”

Σκληρή επίθεση στην δημοτική αντιπολίτευση εξαπέλυσε κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης με αφορμή τους ισχυρισμούς της ότι κόπηκαν δέντρα στην οικόπεδο στα Κάτω Πατήσια για να τοποθετηθούν οικίσκοι για την προσχολική εκπαίδευση και ότι στην Ακαδημία Πλάτωνος θα κοπούν 540 δέντρα για να γίνει στο μουσείο και η ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου.

“Μου φαίνεται ότι παραγνωριστήκαμε” δήλωσε ο κ. Μπακογιάννης απευθυνόμενος προς την δημοτική αντιπολίτευση προσθέτοντας “λέτε συνέχεια ψέματα για τα έργα που κάνουμε γιατί τρέφεστε από την αποτυχία της πόλης. Σας χαλάει το αφήγημα γιατί η στρατηγική σας είναι να μην γίνει τίποτα και ειδικά η δίχρονη προσχολική εκπαίδευση.”

Μάλιστα ο δήμαρχος Αθηναίων έφερε και παραδείγματα για τα “τέρατα” όπως τα είπε χαρακτηριστικά σε ότι αφορά τα fake news που “σπέρνει” η αντιπολίτευση λέγοντας για το καζίνο στην Τεχνόπολη, για το εισιτήριο στον Εθνικό Κήπο αλλά και για την ιδιωτικοποίηση του Φιλοπάππου.

Στο τέλος της τοποθέτησης του ο κ. Μπακογιάννης ξεκαθάρισε ότι η δίχρονη προσχολική εκπαίδευση θα υλοποιηθεί στην Αθήνα, επισημαίνοντας ότι θα υπάρχει αύξηση του ισοζυγίου του πρασίνου της πόλης, ενώ δεν πρόκειται να τοποθετηθεί κανένα κοντέινερ αλλά σύγχρονη οικίσκοι, όπως αυτοί που τοποθετήθηκαν στα Κάτω Πατήσια, που θα φιλοξενήσουν 1.300 παιδιά.