Ραγδαίες εξελίξεις στο θρίλερ της Φολεγάνδρου: O 30χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε την 26χρονη κοπέλα-Από πνιγμό ο θάνατός της

Φως έπεσε στην υπόθεση-θρίλερ της Φολεγάνδρου, καθώς ο 30χρονος σύντροφος της 26χρονης κοπέλας, η οποία ανασύρθηκε νεκρή στη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς την Παρασκευή, ομολόγησε ότι αυτός τη σκότωσε σπρώχνοντάς την από τα βράχια στη θάλασσα.

Από πνιγμό έχασε την ζωή της η άτυχη 26χρονη κοπέλα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής, τα οποία έγιναν γνωστά το μεσημέρι της Κυριακής, που διενήργησε ο ιατροδικαστής, ο οποίος καθιστά σαφές ότι η κοπέλα ήταν ζωντανή, όταν έπεσε στο νερό κι ότι η αιτία του θανάτου της ήταν ο πνιγμός. Επίσης, οι κακώσεις που βρέθηκαν στο σώμα της ήταν συμβατές με τις κακώσεις που προήλθαν από τα χτυπήματα στα βράχια.

Όπως είπε στους αστυνομικούς νωρίτερα σήμερα ο 30χρονος, το ζευγάρι τσακώνονταν αρκετά τις τελευταίες ημέρες. Κάτι τέτοιο συνέβη και το μεσημέρι της Παρασκευής, ενώ βρίσκονταν σε κίνηση με το αυτοκίνητο.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, αργά το μεσημέρι της Παρασκευής, ο 30χρονος έβγαλε εκτός δρόμου το αυτοκίνητο και το έριξε στην βραχώδη πλαγιά.

Η κοπέλα βγήκε έξω, την ακολούθησε και την έσπρωξε στη θάλασσα. Χτύπησε σε κάποια βράχια και κατέληξε στη θάλασσα. Στη συνέχεια, βούτηξε και ο ίδιος στη θάλασσα για να την βοηθήσει, αλλά την βρήκε αναίσθητη και έφυγε.

Σε βάρος του 30χρονου σχηματίστηκε δικογραφία και θα επιχειρηθεί εντός της ημέρας να μεταφερθεί στην Εισαγγελία Νάξου. Την ανάκριση ανέλαβε το Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Επισημαίνεται ότι ο 30χρονος φίλος της νεαρής άτυχης κοπέλας αρχικά αγνοείτο  και τελικά εντοπίστηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Λυγαριά, την ίδια περιοχή στη θάλασσα της οποίας βρέθηκε νεκρή η 26χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος όταν εντοπίστηκε από τις Αρχές, ήταν αφυδατωμένος και σε κακή κατάσταση, ενώ όσα έλεγε ήταν ακατάληπτα, καθώς βρισκόταν σε σύγχυση. Το μόνο που φέρεται να είπε είναι πως «ήταν η κακιά η ώρα» και «μαλώσαμε, χάλασε η φάση».