Θρίλερ στη Φολέγανδρο: Νεκρή στη θάλασσα βρέθηκε νεαρή γυναίκα

Θρίλερ στη Φολέγανδρο με μια νεαρή γυναίκα να ανασύρεται νεκρή στη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς την Παρασκευή.

Όπως διαπιστώθηκε μετά την ανάσυρσή της, η νεαρή ήταν ήδη νεκρή. Τη άτυχη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να είχαν δει νωρίτερα να οδηγεί Ι.Χ. αυτοκίνητο με ελληνικές πινακίδες, σε έναν πολύ ανηφορικό δρόμο, σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades Voice.

Το αυτοκίνητο, για άγνωστο λόγο, παρέκκλινε της πορείας του και σταμάτησε εκτός του δρόμου, χωρίς να ντελαπάρει, πάνω σε βραχώδες σημείο.

Τότε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η νεαρή, που εικάζεται ότι είναι Ελληνίδα και ηλικίας περίπου 22 ετών, βγήκε από τη θέση της οδηγού, πήρε από το πορτ-μπαγκάζ ένα σακίδιο, το φόρεσε στην πλάτη και στράφηκε προς τη βραχώδη περιοχή.

Αργότερα, ειδοποιήθηκε η Λιμενική Αρχή ότι στη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς που είναι στα βόρεια του νησιού, εθεάθη να επιπλέει μια γυναίκα.

Λιμενικό και ιδιωτικό φουσκωτό έσπευσαν στο σημείο, όπου πράγματι βρήκαν και ανέσυραν τη νεαρή γυναίκα που φορούσε τα ρούχα της, η οποία, δυστυχώς, όπως διαπιστώθηκε από γιατρό, ήταν νεκρή.

Μέχρι στιγμής, παρότι το θλιβερό γεγονός έχει γίνει γνωστό σε όλο το νησί, κανείς δεν έχει αναζητήσει τη νεαρή γυναίκα.

Η σορός της, το βράδυ της Παρασκευής μεταφέρθηκε με το “Διονύσιος Σολωμός” σε Νοσοκομείο της Αθήνας προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή ώστε να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου της.

Το γεγονός ότι βρέθηκε στη θάλασσα με ρούχα πιθανόν η νεαρή γυναίκα να έπεσε λόγω του βραχώδους και απόκρημνου της περιοχής, ενώ κάποιοι στο νησί δεν αποκλείουν και την περίπτωση της αυτοκτονίας.