Προφυλακίστηκε και ο τρίτος κατηγορούμενος για την υπόθεση κακοποίησης της 19χρονης στην Ηλιούπολη

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του ενώπιον της 16ης ανακρίτριας και ο τρίτος κατηγορούμενος για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 19χρονης στην Ηλιούπολη, η οποία είχε καταγγείλει ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο την εξέδιδε όταν ήταν  16 ετών.

Σύμφωνα με το δικηγόρο του, Αστέριο Τριανταφύλλου, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν (εμπορία ανθρώπου και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών). Όπως δήλωσε ο συνήγορος σε τέτοιου είδους δικογραφίες τα θύματα ποτέ δεν είναι ένα. Σήμερα δεν τελείωσε κάτι αλλά ξεκινάει, δήλωσε ακόμη ο κ. Τριανταφύλλου.

Υπενθυμίζεται ότι η 19χρονη έχει αναφέρει στην προανακριτική της κατάθεση ότι ο κατηγορούμενος από την ηλικία των 16 ευρώ την εξέδιδε σε φίλους του έναντι 70 ευρώ. Η 19χρονη έχει καταθέσει ότι είχε γνωρίσει τον κατηγορούμενο μέσω γνωστών της.

«Συγκεκριμένα, πριν από δύο χρόνια, από τα 16 μου περίπου, και για έξι μήνες περίπου ο Ντ. μου έκλεινε ραντεβού με φίλους του και με πήγαινε σε αυτούς, οι οποίοι τον πλήρωναν με 70 ευρώ για να έρθουμε σε συνουσία. Σε εμένα δεν έδινε καθόλου λεφτά και τα κρατούσε όλα αυτός», κατέθεσε συγκεκριμένα η 19χρονη από την Ηλιούπολη.

Τα όσα υποστήριξε στην απολογία του ο κατηγορούμενος δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα, οι οποίοι τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο, ενώ οι Αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι δύο κατηγορούμενοι, ο 39 αστυνομικός που έχει ήδη προφυλακιστεί καθώς κατηγορείται ότι εξέδιδε την κοπέλα και την κακοποιούσε και ο 32χρονος, να συνδέονται μεταξύ τους στο πλαίσιο δράσης οργανωμένου κυκλώματος σωματεμπορίας.

Σημειώνεται ότι προφυλακιστέος έχει ήδη κριθεί και ο πατέρας της 19χρονης, ο οποίος φέρεται να τη βίαζε από τα 11 της χρόνια.