Προφυλακιστέοι ο πατέρας της 19χρονης και ο αστυνομικός για την υπόθεση κακοποίησης στην Ηλιούπολη-Συνελήφθη και τρίτο άτομο

Στη φυλακή οδηγούνται μετά τις απολογίες τους ο αστυνομικός και ο πατέρας της 19χρονης στην Ηλιούπολη, η οποία κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευσή της από τους δυο άνδρες.

Οι δύο κατηγορούμενοι, που φέρονται να αρνούνται το βαρύτατο κατηγορητήριο που τους αποδίδεται, κρίθηκαν με τη σύμφωνη γνώμη της ανακρίτριας και του εισαγγελέα προσωρινά κρατούμενοι.

Ο μεν πατέρας της νεαρής γυναίκας αρνήθηκε, απολογούμενος, πως επί σειρά ετών βίαζε την κόρη του, ενώ ο υπό απόλυση αστυνομικός φέρεται να ισχυρίστηκε ότι διατηρούσε ερωτική σχέση μαζί της, αρνούμενος τις καταγγελίες της 19χρονης περί βίαιου εξαναγκασμού της σε πορνεία.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ο αστυνομικός κατηγορείται ότι άρπαξε την κοπέλα, την κρατούσε όμηρο, την κακοποιούσε και την εξέδιδε. Ήδη τέθηκε σε αργία και αντιμετωπίζει οριστική απόλυση από την ΕΛ.ΑΣ. Ο πατέρας της κοπέλας φέρεται ότι την εξανάγκαζε από την ηλικία των 11 ετών με ξύλο και απειλές σε γενετήσιες πράξεις μέσα στο σπίτι τους. Πάντως και οι δύο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες ενώπιον της εισαγγελέως.

Συνελήφθη και τρίτο άτομο

Στη σύλληψη ενός ακόμη ατόμου προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, που εμπλέκεται στην υπόθεση κακοποίησης σε βάρος της 19χρονης στην Ηλιούπολη.

Πρόκειται για Έλληνα, ο οποίος κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και ποσότητες ναρκωτικών και οδηγήθηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Ακολούθως, με σχετική διάταξη, παραπέμφθηκε στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση.

Επιπλέον, στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνεται ακόμη ένας Έλληνας, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί πλήρως και κατηγορείται ομοίως για εμπορία ανθρώπων.

Και τα δύο πρόσωπα φέρεται να κατονόμασε κατά την κατάθεσή της η 19χρονη. Όσον αφορά τον συλληφθέντα, φέρεται να υποστήριξε ότι την εξέδιδε όσο ήταν ακόμη ανήλικη, ενώ ως προς το δεύτερο άτομο, ανέφερε ότι επίσης είχε συμμετοχή στο κύκλωμα μαστροπείας.