Σοκ για την φρίκη που ζούσε η 19χρονη – Αύριο απολογούνται ο πατέρας της και ο αστυνομικός που τη βίαζαν και την εξέδιδαν

Η απονομή δικαιοσύνης για τα θύματα κακοποιητικών συμπεριφορών και η τιμωρία των ενόχων από τους φυσικούς τους δικαστές δεν είναι μόνο αίτημα της κοινωνίας που συγκλονισμένη παρακολουθεί όσα διαδραματίζονταν επί χρόνια σε βάρος της 19χρονης κοπέλας στην Ηλιούπολη, αλλά και υποχρέωση του κράτους δικαίου , που χωρίς σκιές , επιτελεί το ρόλο του και φροντίζει για την προστασία των θυμάτων και την υποστήριξή τους σε όλα τα επίπεδα.

Το πρώτο κεφάλαιο σε αυτή τη δικαστική διαδρομή της υπόθεσης με θύμα τη 19χρονη κοπέλα στην Ηλιούπολη θα γραφτεί αύριο μετά την απολογία των δύο κατηγορουμένων, του πατέρα της και του αστυνομικού, οι οποίοι απολογούνται ενώπιον της 16ης τακτικής ανακρίτριας για συνολικά 14 κακουργήματα και πλημμελήματα .

Και αμέσως μετά ανακρίτρια και εισαγγελέας , αφού ακούσουν του κατηγορούμενους, οι οποίοι έχουν δώσει ένα πρώτο στίγμα των υπερασπιστικών τους προθέσεων αρνούμενοι ο καθένας από την πλευρά του το μερίδιο της ποινικής ευθύνης που τους αποδίδεται, θα αποφασίσουν με βάση τα στοιχεία της δικογραφίας για την περαιτέρω ποινική τους μεταχείριση. Θα αποφασίσουν δηλαδή αν οι κατηγορούμενοι θα οδηγηθούν ή όχι στη φυλακή.

Το κατηγορητήριο που συντάχθηκε με βάση την ασκηθείσα ποινική δίωξη είναι βαρύ και περιλαμβάνει κατά περίπτωση μία σειρά από σοβαρές αξιόποινες πράξεις που συνδέονται με την γενετήσια αξιοπρέπεια και την ελευθερία της κοπέλας, αλλά και με πράξει σεξουαλικής κακοποίησής της. Εμπορία ανθρώπων κατ’ επάγγελμα, βιασμός κατ’ εξακολούθηση , κατάχρηση ανηλίκου σε γενετήσιες πράξεις κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών, διακίνηση ναρκωτικών, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και απειλή, παράνομη οπλοκατοχή , οπλοφορία και οπλοχρησία είναι μερικές μόνο από τις αξιόποινες πράξεις που αντιμετωπίζουν οι δύο συλληφθέντες.

Αξίζει δε, να σημειωθεί ότι οι εισαγγελικές και δικαστικές αρχές με βάση τα στοιχεία της προανακριτικής δικογραφίας έχουν προχωρήσει στην έκδοση εντάλματος και σε βάρος τρίτου προσώπου το οποίο φέρεται να είχε ρόλο συνεργού στις πράξεις του αστυνομικού.

Η 19χρονη κοπέλα αποκάλυψε τη φρίκη που βίωνε

Η 19χρονη κοπέλα, στην κατάθεση που έδωσε αποκάλυψε τη φρίκη που βίωνε, καθώς, όπως η ίδια είπε ,ο πατέρας της την κακοποιούσε για επτά χρόνια και την υποχρέωνε να επιδίδεται σε σεξουαλικές πράξεις μέσα στο ίδιο το σπίτι τους, ενώ ο αστυνομικός την κακοποιούσε, τη βίαζε και την εξέδιδε κατ’ εξακολούθηση.

Το πρώτο βήμα για την αποκάλυψη μία σειράς αξιόποινων πράξεων το έκανε η ίδια η κοπέλα , η οποία κατάφερε να αποδράσει από το σπίτι που την κρατούσε παρά τη θέλησή της ο αστυνομικός. Με όση δύναμη της έμενε έφτασε σε μία καφετέρια και ζήτησε βοήθεια από την υπάλληλο, και στη συνέχεια επιλήφθηκαν οι αστυνομικές αρχές. Μετά την καταγγελία , οδηγήθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις, ενώ αναμένεται να γίνει και ιατροδικαστική εξέταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 19χρονη περιέγραψε αναλυτικά όλα όσα τραγικά βίωνε επί χρόνια αρχικά μέσα στο ίδιο της το σπίτι από τον πατέρα της και στη συνέχεια από τον αστυνομικό στο πρόσωπο του οποίου ο εφιάλτης της δεν είχε τέλος .

Ο δράστης φέρεται αφού την απόκοψε από το ήδη προβληματικό οικογενειακό της περιβάλλον, με απειλές και ξύλο, την εξέδιδε μέσω internet. Μάλιστα όπως κατήγγειλε στο Τμήμα της Ηλιούπολης όπου προσέφυγε με την υπάλληλο που την έσωσε, είπε ότι την χτυπούσε, την βίαζε ενώ την απειλούσε με το όπλο του.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο κατηγορούμενος αστυνομικός φέρεται να την είχε υποχρεώσει να κλείσει όλους του λογαριασμούς που διατηρούσε η 19χρονη στα social media για να μπορεί να έχει εκείνος τον απόλυτο έλεγχο .