Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της τραγωδίας στη Νίκαια-Πώς έγινε το δυστύχημα με την 7χρονη

Συγκλονισμένο είναι το Πανελλήνιο μετά την ανείπωτη τραγωδία που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στη Νίκαια, όταν ένα επτά μόλις ετών κοριτσάκι έχασε τη ζωή του από ένα φορτηγό.

Την τραγική στιγμή που το φορτηγό έπεσε πάνω στο κοριτσάκι, μπροστά στα μάτια της θείας της, στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Κουταΐση, κατέγραψε κάμερα που βρίσκεται στην περιοχή.

Το συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο από το τραγικό τροχαίο δυστύχημα έφερε στο «φως» το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Είναι τα τελευταία δευτερόλεπτα που η γυναίκα με τα δύο ανήλικα παιδιά επιχειρούν να περάσουν τη διάβαση, αλλά πέφτουν στις ρόδες του φορτηγού.

Το λευκό τουριστικό λεωφορείο που επέστρεφε με λουόμενους από την παραλία σταμάτησε στο κόκκινο φανάρι. Άνοιξε τις πόρτες και κατέβηκαν τρεις επιβάτες, μια γυναίκα, η 12χρονη κόρη της και η μόλις επτά ετών ανιψιά της. Περίμεναν για μερικά δευτερόλεπτα δίπλα στη διάβαση και όπως φαίνεται στο βίντεο δίστασαν για λίγο να περάσουν.

δυστύχημα Νίκαια

Ακριβώς εκείνη τη στιγμή, στην αριστερή πλευρά της λεωφόρου που είναι άδεια, πλησίασε ένα κόκκινο φορτηγό. Ο οδηγός του χωματουργικού είχε στα δεξιά μπροστά του ένα άλλο λευκό κλειστό φορτηγό και πιθανότατα δεν είχε ορατότητα. Πλησίασε και σταμάτησε στο φανάρι για να στρίψει αριστερά. Ακριβώς εκείνη τη στιγμή, η γυναίκα φαίνεται να κινείται βιαστικά στη διάβαση για να περάσει απέναντι. Κρατάει σφικτά από το χέρι την επτάχρονη ανιψιά της και πίσω ακολουθεί η 12χρονη κόρη της.

Η εικόνα ξαφνικά παγώνει, όπως ακριβώς πάγωσε και ο κόσμος που άκουσε τις ανατριχιαστικές κραυγές των περαστικών και της θείας ζητώντας από τον οδηγό του φορτηγού να σταματήσει.

Νίκαια φορτηγό

Δυστυχώς το μόλις επτά ετών αγγελούδι χάθηκε κάτω από τις ρόδες, ενώ από θαύμα σώθηκαν η γυναίκα και η 12χρονη κόρη της που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή του δυστυχήματος εδώ

Συγκλονίζει ο πατέρας της 6χρονης:  «Σκότωσε το αγγελάκι μου»

Συγκλονίζουν τα όσα ανέφερε ο πατέρας της 7χρονης, που μίλησε, νωρίτερα σήμερα στην κάμερα του Μega, έξω από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας. «Αυτή η τιμωρία -έχασα το 2019 τον αδελφό μου, το 2021 την πεθερά μου- είναι η μεγαλύτερη τιμωρία που μπορεί να έχει ένας πατέρας, μια οικογένεια», είπε.

Ο πατέρας κατήγγειλε ότι το δυστύχημα έγινε όταν ο οδηγός φορτηγού παραβίασε το κόκκινο. «Επαγγελματίας άνθρωπος, παραβίασε το κόκκινο και σκότωσε μια ψυχούλα, το αγγελάκι μου, που είχα όνειρα γι’ αυτήν. Η ανιψιά μου χαροπαλεύει», είπε ο πατέρας και πρόσθεσε: «θα δώσω ό,τι έχει μείνει, ματάκια, καρδούλα σε παιδάκια, να ζήσουν».

Στη συνέχεια ο άτυχος πατέρας εξέφρασε το μένος του για τον οδηγό του φορτηγού. «Δεν ξέρω τι να πω. Να μην ξαναγίνει. Αλλά ξαναγίνονται. Είναι επικίνδυνοι, δεν υπάρχει Παιδεία, ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα ζήσω αυτό το πράγμα» σημείωσε.