Νέες αποκαλύψεις για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Υπήρχε τρίτο πρόσωπο στη σχέση του συζυγοκτόνου με την Καρολάιν;

Νέες αποκαλύψεις σε σχέση με το ειδεχθές έγκλημα στα Γλυκά Νερά έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, το τελευταίο χρονικό διάστημα κυκλοφορούν κάποια δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η οικογένεια της άτυχης Καραλάιν γνωρίζει κάτι όσον αφορά το κίνητρο της δολοφονίας της κόρης τους.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή « Live News» του Mega, όπως προκύπτει από τις πληροφορίες, η οικογένεια της Καρολάιν μαζί με τους νομικούς της εκπροσώπους, ερευνούσε φήμες για σχέση, επαφή ή γνωριμία του 32χρονου με γυναίκα από το ευρύτερο επαγγελματικό του περιβάλλον.

Το όνομα της γυναίκας αυτής, η οποία είναι γύρω στα 40, είναι γνωστό στις Αρχές, με την έρευνα γύρω από τη σχέση της 40χρονης με τη δολοφονία της Καρολάιν, να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η ίδια ωστόσο, μέσω του νομικού της εκπροσώπου, υπογραμμίζει ότι η επαφή της με τον πιλότο «ουδεμία σχέση έχει με την ερευνόμενη υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, από την ίδια έρευνα προέκυψε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα που ερευνά η αστυνομία, δεν προκύπτει κανένα στοιχείο από το κινητό και τα ψηφιακά ίχνη του 32χρονου, επαφής με τη 40χρονη γυναίκα.

Παρ’όλα αυτά, οι Αρχές ερευνούν περαιτέρω τη συγκεκριμένη σχέση μεταξύ των δύο, εξετάζοντας επιπλέον ψηφιακά πειστήρια.