Στις 9 Ιουλίου οι βαθμολογίες των πανελλαδικών

Στις 9 Ιουλίου θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των υποψηφίων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, σύμφωνα με σχετικό έγγραφο του υπουργείου Παιδείας που εστάλη στα σχολεία.

Η υπουργός Παιδείας κατέληξε σ’ αυτή την ημερομηνία έχοντας τη διαβεβαίωση από τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Παιδείας ότι όλα θα είναι έτοιμα καθώς και η πλατφόρμα δήλωσης από τους υποψηφίους, κινητού τηλεφώνου, προκειμένου να λάβουν με sms τις βαθμολογίες.

Όπως τονίζεται στο έγγραφο, «οι Διευθυντές των Διευθύνσεων Δ.Ε. την Παρασκευή 9-7-2021 το πρωί, αμέσως μόλις παραλάβουν όλα τα σχετικά δέματα, παρακαλούνται να παραδώσουν στους Διευθυντές των Γενικών Λυκείων περιοχής ευθύνης τους τα δέματα που θα περιέχουν: α. τα αποκόμματα των τετραδίων και β. τις δύο εκτυπώσεις καταστάσεων».

«Ο (Υπο)Διευθυντής κάθε ΓΕΛ μαζί με ένα μέλος του Συλλόγου Διδασκόντων, αμέσως μετά την παραλαβή των δύο καταστάσεων και των αποκομμάτων, πρέπει να προβούν στον απαραίτητο έλεγχο μεταξύ των αναλυτικών ονομαστικών καταστάσεων και των αποκομμάτων. Στη συνέχεια οι (Υπο)Διευθυντές θα αναρτήσουν στις σχολικές μονάδες ΜΟΝΟ τις εκτυπωμένες καταστάσεις που περιλαμβάνουν ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ» καταλήγουν οι σχετικές οδηγίες του υπουργείου Παιδείας.

Με αίτηση στο gov.gr η αποστολή αποτελεσμάτων των πανελλαδικών με sms στο κινητό
Προκειμένου οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων να έχουν ενημέρωση μέσω γραπτού μηνύματος SMS στο κινητό τους τηλέφωνο για τη βαθμολογία τους αλλά και τη σχολή/τμήμα εισαγωγής τους θα πρέπει να καταχωρίσουν ή να επιβεβαιώσουν τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου στη σελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων smsresults.minedu.gov.gr ./ Η καταχώρηση θα γίνει μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης Δημόσιας Διοίκησης gov.gr, σε ειδική εφαρμογή η οποία θα είναι διαθέσιμη από σήμερα Παρασκευή 2 Ιουλίου και έως και την Τρίτη 6 Ιουλίου.