Η αινιγματική φωτογραφία που τράβηξε η Καρολάιν λίγο πριν τη δολοφονία της

Aναπάντητα συνεχίζουν να παραμένουν πολλά ερωτήματα σε σχέση με το ειδεχθές έγκλημα στα Γλυκά Νερά, παρά την ομολογία του δράστη για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν μέσα στο σπίτι τους.

Κατά την τελευταία συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς τα ξημερώματα της Παρασκευής 18 Ιουνίου, λίγες ώρες πριν η δικογραφία αποσταλεί στις δικαστικές αρχές, ο ίδιος ρωτήθηκε και πάλι για τον τρόπο με τον οποίο δολοφόνησε τη σύζυγό του.

Ο 32χρονος, κατά την διάρκεια παραμονής του στη ΓΑΔΑ, μίλησε για δεύτερη φορά στους αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών, πριν πάει στον εισαγγελέα, και ομολόγησε ότι η Καρολάιν κοιμόταν, την ξύπνησε και την έπνιξε. Αυτή η εκδοχή είναι πιο κοντά και στα ευρήματα από την ιατροδικαστική εξέταση.

Πέρα, όμως, από τις αναζητήσεις της Καρολάιν τη μοιραία νύχτα για ξενοδοχείο στην πλατφόρμα booking.com, βρέθηκε και μια φωτογραφία που έχει προβληματίσει τις αρχές.

Όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΪ, η φωτογραφία έχει τραβηχτεί στις 12 π.μ. για λόγο που ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί και δείχνει τον δράστη στον καναπέ με την κόρη τους στα χέρια του. Οι αρχές σημειώνουν ότι η φωτογραφία τραβήχτηκε από την εφαρμογή που είχε στο κινητό της που συνδέεται στις κάμερες.

Ήταν στο χρονικό διάστημα που η ίδια μετά τον τσακωμό με τον δράστη είχε αποσυρθεί στο υπνοδωμάτιο στη σοφίτα.