Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ομολόγησε ο πιλότος τη δολοφονία της Καρολάιν

Μετά από πολύωρη κατάθεση, διάρκειας σχεδόν οχτώ ωρών, και μια σειρά από εις βάρος του στοιχεία, ομολόγησε ο 32χρονος πιλότος και σύζυγος της άτυχης Καρολάιν τη δολοφονία της στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

«Εξιχνίαση ανθρωποκτονίας 20χρονης ημεδαπής που έλαβε χώρα την 11η Μαΐου 2021 στα Γλυκά Νερά. Δράστης είναι ο 33χρονος σύζυγός της, ο οποίος και ομολόγησε την πράξη του», ανέφερε η ΕΛ.ΑΣ σε ανακοίνωσή της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 33χρονος πιλότος είπε στους αστυνομικούς ότι το μοιραίο βράδυ διαπληκτίστηκαν και ότι αυτό που τον ένοιαζε πάνω από όλα ήταν το μωρό τους.

Ο καθ΄ ομολογία δράστης πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Μηνύματα που βρέθηκαν στο κινητό της Κάρολαιν περίπου τα μεσάνυχτα εκείνο το μοιραίο βράδυ της 11ης Μαίου έδειχναν μια ένταση μεταξύ τους. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από αρμόδιους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, τους τελευταίους 5-6 μήνες φαίνεται ότι το ζευγάρι είχε προστριβές ενώ υπήρχε και μια απειλή της 20χρονης προς τον 33χρονο πιλότο ότι θα τον χωρίσει και ότι θα φύγει μαζί με το παιδί τους, κάτι που έγινε και το συγκεκριμένο βράδυ.

Tα νεότερα στοιχεία που είχε στη διάθεσή της η ΕΛΑΣ, τα οποία είχαν δημιουργήσει «γρίφους» για τους οποίους αναζητούσαν λύσεις, ήταν τα εξής:

  • Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, την ώρα που ο πιλότος υποστήριζε ότι ήταν δεμένος χειροπόδαρα, από τους δράστες, φαίνεται στο κινητό του ότι παρουσιάζει δραστηριότητα και συγκεκριμένα ότι γίνονται βήματα το χρονικό διάστημα από τις 04.50 – 6.20 το πρωί, το χρονικό διάστημα που όπως υποστήριζε ο ίδιος στην κατάθεση του έγινε η εισβολή και η δολοφονίας της συζύγου του και η προσπάθεια του να λυθεί και να επικοινωνήσει με τις αρχές.
  • Επίσης, «φως» στην υπόθεση, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έριξε και το βιομετρικό ρολόϊ – κινητό της άτυχης κοπέλας (smartwatch) που έχει καταγράψει παλμούς της, την ώρα που σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο σύζυγός της έπρεπε να ήταν νεκρή. Ο παλμογράφος φαίνεται να σταματά νωρίτερα από τις μέχρι τώρα περιγραφές και εκτιμήσεις που είχε δώσει ο 33χρονος πιλότος.
  • Αντίστοιχη ανακολουθία προέκυπτε και στον χρόνο αφαίρεσης της κάρτας μνήμης του καταγραφικού μηχανήματος στο σπίτι του ζευγαριού, που υπήρχε στο ισόγειο χώρο στο καθιστικό σύμφωνα με όσα έχει καταθέσει ο 33χρονος. Φαίνεται ότι αυτό συνέβη πριν από τον χρόνο που ο ίδιος υποστήριξε ότι έγινε.

Η Καρολάιν έψαχνε ξενοδοχείο για να φύγει από το σπίτι ένα βράδυ πριν από την δολοφονία της

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη 20χρονη μητέρα φέρεται να είχε προβλήματα με τον σύζυγό της.

«Δεν ήταν ένα ανέφελο ζευγάρι. Η Καρολάιν ψαχνόταν να φύγει από το σπίτι μαζί με το παιδί», αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες

Μάλιστα, η Ελληνική Αστυνομία έχει στα χέρια της στοιχεία που δείχνουν ότι το βράδυ πριν από το ειδεχθές αυτό έγκλημα η Καρολάιν έψαχνε στην πλατφόρμα booking ξενοδοχείο στην Αθήνα για να φύγει από το σπίτι.

«Τα στοιχεία δεν μπορούν να περιμένουν»

Τα στοιχεία δεν μπορούν να περιμένουν, είχε επισημάνει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ Απόστολος Σκρέκας, σε έκτακτες ανακοινώσεις από τη ΓΑΔΑ το απόγευμα της Πέμπτης.

Όπως ανέφερε, ο πιλότος είχε κληθεί από χθες να εξετασθεί, ωστόσο η αστυνομία σεβάστηκε την επιθυμία του να είναι σήμερα στο μνημόσυνο της Καρολάιν.

Έτσι, παρελήφθη από πλωτό μέσο από την Αλόννησο για να μεταβεί στη Σκιάθο και από εκεί αεροπορικώς έφθασε στην Αθήνα και πήγε στο τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Ο κλοιός είχε σφίξει ασφυκτικά γύρω από τον 32χρονο πιλότο, ο οποίος από το μεσημέρι της Πέμπτης βρίσκονταν στη ΓΑΔΑ για συμπληρωματική κατάθεση υπό το φως νέων στοιχείων.